ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ανδρέας Πουλάς: Η κοινωνία της Αργολίδας βιώνει ανασφάλεια και φόβο από περιστατικά παραβατικών συμπεριφορών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. | |
Ανδρέας Πουλάς
Το μεγάλο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών της Αργολίδας δεν λύνεται με επισκέψεις Υπουργών και Υφυπουργών της κυβέρνησης, φωτογραφίσεις για επικοινωνιακούς και ψηφοθηρικούς λόγους, διαπιστώσεις και απλή καταγραφή των προβλημάτων.

Η πραγματικότητα είναι ότι η κοινωνία της Αργολίδας βιώνει σε μεγάλο βαθμό την ανασφάλεια και τον φόβο από περιστατικά παραβατικών συμπεριφορών.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε από τους αστυνομικούς της Αργολίδας ακόμη πιο εντατική προσπάθεια τη στιγμή που τα αστυνομικά τμήματα της Αργολίδας με ευθύνη της κυβέρνησης αποψιλώνονται διαρκώς με αλόγιστες μετακινήσεις προσωπικού προς τα αστικά κέντρα.

Ταυτόχρονα, τα κενά στα αστυνομικά τμήματα παραμένουν ακάλυπτα, χωρίς ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με τακτικές μεταθέσεις, οι οποίες και φέτος ήταν μηδενικές παρά τις συνεχείς προσπάθειες και εκκλήσεις των συνδικαλιστικών αστυνομικών οργάνων της Αργολίδας.

Η κυβέρνηση ζητά ακόμη πιο εντατική προσπάθεια από το λιγοστό αστυνομικό προσωπικό ενώ δεν κάνει καμία απολύτως ενέργεια για την ενίσχυσή του.΄

Είναι η κυβέρνηση της ατομικής ευθύνης των πολιτών και της αδράνειας στις λύσεις των προβλημάτων.

 

 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ