ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόεδρος ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Αποδέχομαι ότι κακώς παρεκτράπηκα...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:44:00 μ.μ. | |
Σωκράτης Δωρής
Η ΔΕΥΑΝ είναι μια επιχείρηση με τεράστια οικονομικά προβλήματα, τα οποία τόσο ο Δήμαρχος όσο και η νέα Διοίκηση, είμαστε αποφασισμένοι να επιλύσουμε.


Η επιχείρηση, λειτουργεί βάσει του οργανογράμματος με συγκεκριμένη στόχευση κάτι που προϋποθέτει, πιστή τήρηση των όσων προβλέπονται ακόμη και για τον προγραμματισμό των αδειών των υπαλλήλων. 

Οι άδειες χορηγούνται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το νόμο σε συνδυασμό με τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Σήμερα δημιουργήθηκε ένα πολύ λυπηρό και ατυχές επεισόδιο στο γραφείο του Προέδρου της ΔΕΥΑΝ, μεταξύ του Προέδρου και ενός εργαζομένου, το οποίο αφορούσε την τήρηση του προγράμματος αδειών των υπαλλήλων.

Πρέπει να καταστεί σαφές ότι στόχος της Διοίκησης, δεν είναι να διαπληκτίζεται με υπαλλήλους.

Εξίσου σαφές είναι όμως, ότι για να λειτουργεί σωστά, χρειάζεται όλοι να τηρούν τους κανόνες λειτουργίας στο ακέραιο. Πρώτη η διοίκηση και μετά οι εργαζόμενοι. Και αυτό απαιτεί αυστηρή αντιμετώπιση σε πολλές περιπτώσεις, πράγμα το οποίο δεν είναι πάντα αρεστό.

Η επιμονή και μάλιστα με πολύ φορτικότητα του συγκεκριμένου υπαλλήλου να λάβει άδεια πέρα από το ανώτερο χρονικό διάστημα που είχε ορίσει η υπηρεσία, οδήγησε σε ένα ατυχές έντονο φραστικό επεισόδιο.

Αποδέχομαι ότι κακώς παρεκτράπηκα, ωστόσο δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να θέσει τον στόχο που έχει τεθεί σε κίνδυνο. Ήδη οι Δημότες πληρώνουν τα λάθη κακοδιαχείρισης των προηγουμένων ετών. Δεν θα επιτρέψουμε να πληρώσουν κι άλλα.

Σωκράτης Δωρής
Πρόεδρος ΔΕΥΑΝ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ