ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναργειακός για το παιχνίδι με την Κηφισιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | |
ΠΑΕ Παναργειακός
Η ΠΑΕ Παναργειακός / Panargeiakos F.C. ενημερώνει ότι στον αγώνα Super League 2 Παναργειακός – Κηφισιά, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, με ώρα έναρξης 17,00, θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους (μέλη Ενώσεων Συντακτών και ΠΣΑΤ), καθώς και επαγγελματίες φωτογράφους.

Όσα ΜΜΕ επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα, πρέπει να αποστείλουν αίτημα για την έκδοση ονομαστικής διαπίστευσης ΕΝΟΣ συνεργάτη τους, με αναλυτικά στοιχεία του: (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, e-mail, τηλέφωνο και ταυτότητα μέλους Ενώσεων Συντακτών ή ΠΣΑΤ), έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17.00, ηλεκτρονικά στο mail: apopanargeiakos1926@gmail.com.

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα.

Απάντηση από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναργειακός θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση, μετά τη συμπλήρωση της λίστας.

Η είσοδος των διαπιστευμένων δημοσιογράφων και φωτογράφων γίνεται από τη Θύρα 3, παραπλεύρως του 2ου Λυκείου Άργους.
Η Θύρα 3 θα ανοίξει στις 16.00.

 ΠΡΟΣΟΧΗ:


Η είσοδος στο Στάδιο υπόκειται ρητά στην αποδοχή από τον εισερχόμενο των Κανονισμών Γηπέδων, καθώς και της προκήρυξης του Πρωταθλήματος και των κανονισμών της γηπεδούχου Π.Α.Ε.

Η είσοδος στο Στάδιο συνιστά αποδοχή των Κανονισμών.

Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια / Γήπεδα του Πρωταθλήματος, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League 2 και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε.

Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση.

Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων, οι παραβάτες φίλαθλοι θα πρέπει, στα όρια του εφικτού, να απομακρύνονται από το γήπεδο επιμέλεια της γηπεδούχου Π.Α.Ε., εφόσον κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ