ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Αλέκος Λυκομήτρος: Κύριε Δήμαρχε Ναυπλιέων να πάρετε θέση για τις κακόβουλες τακτικές του Αντιδήμαρχου σας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:56:00 π.μ. | |
Αλέκος Λυκομήτρος
Κύριε Δήμαρχε Ναυπλίεων,

Αναφορικά με τη τελευταία ''βαρύγδουπη'' δήλωση του Αντιδήμαρχου Κου Τζαρίμα, θα ήθελα να επιστήσω τη προσοχή σας, καθώς με όσα ειπώθηκαν εκθέτουν πρωτίστως εσάς αλλά και τη παράταξη σας.


Ο Κος Τζαρίμας θα έπρεπε να είναι σε θέση να κατανοήσει πως με αυτή του τη δήλωση η οποία είναι από άκρο σε άκρο ψευδή, συκοφαντεί αλλά και προσβάλει του κατοίκους της Αγίας Τριάδας και εμένα τον ίδιο, καθώς χαρακτηρισμοί όπως έχει πιάσει πάτο κοινωνικά και οικονομικά είναι κάθε άλλο ανεπίτρεπτοι.

Αναφορικά με τον ισχυρισμό του, πως δε τα τελευταία χρόνια στο τοπικό διαμέρισμα Αγίας Τριάδας δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, σας παραθέτω επιγραμματικά μερικά από τα ''τίποτα''.

1)Αντικατάσταση αμυαντοσωλήνων πόσιμου νερού
2)Πόσιμο νερό Λέρνης
3)Οδοφωτισμός με λαμπτήρες led σε κεντρικά και μη σημεία
4)Προσθήκη αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο
5)Ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου
6)Ολοκλήρωση αποχέτευσης
7)Ανάπλαση κεντρικής πλατείας
8)Νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά

Και πολλά ακόμα έργα τα οποία μόνο ''τίποτα'' λοιπόν δεν ήταν κατά την ταπεινή μου άποψη, αλλά στόχευαν στην ανάπτυξη του τόπου μας, τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και την οικονομική βελτίωση των επιχειρήσεων που εδρεύουν στο χωριό.

Σχετικά με το Τζαμί, θεωρώ πως η πρώτη τοποθέτηση περί του θέματος καθώς πρόκειται για ένα πραγματικό, σοβαρό και φλέγον ζήτημα θα έπρεπε να είναι από εσάς ως Δήμαρχος αυτού του τόπου και όχι από τον Αντιδήμαρχο. Προς πάσα κατεύθυνση, πληροφορώ πως σε τέτοιες σοβαρές καταστάσεις οι κάτοικοι και οι φορείς της Αγίας Τριάδας ενεργούμε άμεσα, αποφασιστικά και αποτελεσματικά όπως άλλωστε έχει γίνει και σε ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος. Και σε αυτή τη περίπτωση λοιπόν, θα κινηθούμε με τον ίδιο τρόπο και όσοι πιστεύουν πως θα καταφέρουν να πετύχουν κάτι το οποίο δεν μας βρίσκει σύμφωνους θα μας βρουν απέναντι τους.

Τέλος, Κύριε Δήμαρχε με όλο το σεβασμό ως προς το αξίωμα σας, θα σας συνιστούσα να πάρετε θέση για όλες αυτές τις κακόβουλες τακτικές του Αντιδήμαρχου σας καθώς και να τον συνετίσετε ώστε να μην υπάρχουν άλλες τέτοιες μελλοντικές παρεκτροπές, γιατί μόνο δυσάρεστες εξελίξεις και αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν.

Μετά τιμής,
Αλέξανδρος Λυκομήτρος
Κάτοικος Αγίας Τριάδας
Πρώην Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ