ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Γιώργος Τσιούλος: Τι λέει ο εύζωνας από την Αργολίδα που συγκίνησε όλη τη χώρα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:23:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Τσούλος
Την συγκίνηση που αισθάνθηκε και τους λόγους για τους οποίους δάκρυσε περιέγραψε ο Γιώργος Τσιούλος, ο εύζωνας, ο οποίος έγινε viral τις τελευταίες ώρες στο TikTok.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο 24χρονος που δάκρυσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας του υπηρεσίας και απαθανατίστηκε από την αδελφή του στα social media, φανερά συγκινημένος, εξήγησε ότι εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του, τις επιτυχίες του, και την υποστήριξη που έλαβε από τους δικούς του ανθρώπους.

Όπως ανέφερε, τον συγκίνησε ιδιαίτερα η παρουσία της οικογένειας και των φίλων του, οι οποίοι ήταν παρόντες στην τελευταία του υπηρεσία. «Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα», τόνισε ο Τσιούλος, εκφράζοντας τη βαθιά του τιμή για τη συμμετοχή του στην προεδρική φρουρά.
Μιλώντας για τη θητεία του ως εύζωνας, εξήγησε τη διαδικασία επιλογής, αναφέροντας ότι οι υποψήφιοι δηλώνουν ενδιαφέρον και στη συνέχεια αξιολογούνται από ειδική ομάδα. Σημαντικό κριτήριο είναι το ύψος, καθώς οι εύζωνες πρέπει να είναι πάνω από 1,87 μ., αλλά παίζει ρόλο και η σειρά. Αποκάλυψε επίσης ότι οι εύζωνες κάνουν δύο φορές την εβδομάδα τρέξιμο και γυμναστική, ενώ τρεις φορές την εβδομάδα έχουν πρόβες παρελάσεως.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Τσιούλος ανέφερε ότι κάτι που τον ενοχλούσε ήταν η συμπεριφορά ορισμένων τουριστών, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ