V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Άργος: Πρόστιμα από τη Δημοτική Αρχή για ογκώδη απορρίμματα σε δρόμους

Σκουπίδια
Την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών επέβαλε τα πρώτα πρόστιμα σε πολίτες για την απόρριψη ογκωδών απορριμμάτων σε δημόσιους χώρους, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δύο αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν στη «Διαύγεια», οι πολίτες που δεν είχαν ενημερώσει το Δήμο ότι θα πετάξουν μεγάλα αντικείμενα, όπως έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και στρώματα, υποχρεώθηκαν να καταβάλουν πρόστιμο ύψους 200 ευρώ.

Το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης απόρριψης ογκωδών απορριμμάτων φαίνεται να έχει αυξηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, δημιουργώντας σημαντικά ζητήματα τόσο για την καθαριότητα όσο και για την ασφάλεια των δημόσιων χώρων. 

Σύμφωνα με τον κανονισμό του Δήμου, οι κάτοικοι πρέπει να κλείνουν ραντεβού με τις αρμόδιες υπηρεσίες στο τηλέφωνο 27510.63484, προκειμένου να προγραμματίζεται η σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων αυτών.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια του Δήμου Άργους-Μυκηνών να διατηρήσει την καθαριότητα και να προστατεύσει το περιβάλλον, επιβάλλοντας κανόνες που ενθαρρύνουν τους πολίτες να λειτουργούν υπεύθυνα και με σεβασμό προς τους κοινόχρηστους χώρους.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ