V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Με ρεκόρ συμμετοχής η ποδηλατάδα στο Άργος

Ποδηλάτες
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ποδηλατάδα στο Άργος , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο. 

Η εκδήλωση, που είχε ως αφετηρία και τερματισμό τη Λαϊκή Αγορά του Άργους, συγκέντρωσε ρεκόρ συμμετοχής για την Αργολίδα, με πάνω από 200 ποδηλάτες να διασχίζουν την όμορφη διαδρομή προς το Κεφαλάρι και πίσω.
Η δράση, που συνδιοργανώθηκε από την ομάδα bikewalk, και τον Αθλητικό Σύλλογο Αέτιος και είχε ως στόχο να προωθήσει την ποδηλασία ως βιώσιμο μέσο μεταφοράς και να ευαισθητοποιήσει το κοινό στα οφέλη της για την υγεία και το περιβάλλον. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν ενεργά σε αυτή την όμορφη δράση, και ιδιαιτέρως τον Δήμου Άργους Μυκηνών και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Σωτήρη Δαμάλα , το τμήμα τροχαίας Άργους , τον Ερυθρό σταυρό Τμήμα Άργους των οποίων η βοήθεια ήταν καθοριστική για την επιτυχή έκβαση της ποδηλατάδας. Ακόμη θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς μας ulis Ε.Ε., ΡΕΑ χυμοί, SellisBike, ΤΥΠΟΦΩΤ και provoli. 
Η στήριξη όλων σας ήταν καθοριστική για την πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης. Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους εθελοντές, τους ποδηλάτες και όλους όσους συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στην επιτυχία της ποδηλατάδας.
 



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ