ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Σωτήρης Δαμάλας για το Δημοτικό κολυμβητήριο Άργους: Έχουμε σχέδιο ριζικής ανασυγκρότησης του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. | |
Πισίνα
Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάζω τα όσα γράφονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα για το κολυμβητήριο του Άργους, ύστερα από την σχετική ανακοίνωση περί κλεισίματος για συντήρηση και επισκευές που είναι άμεσα απαραίτητες να γίνουν για την ασφάλεια των αθλούμενων και του προσωπικού.

Βαρύγδουπα σχόλια περί εγκατάλειψης με φωτογραφίες και ‘’ρεπορτάζ’’ λες και εμείς διοικούσαμε τον Δήμο Άργους - Μυκηνών τα προηγούμενα 13 χρόνια! Εκτός κι αν κάποιοι νομίζουν ότι οι κατασκευαστικές κακοτεχνίες, οι φθορές και η χρησιμοποίηση υλικών δεύτερης κατηγορίας είναι αποτέλεσμα της οχτάμηνης διοίκησης μας.

Δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για την αλήθεια και φωτογραφίες υπάρχουν απ’ όταν αναλάβαμε δημοτική αρχή με τα ίδια και πολύ χειρότερα προβλήματα που αντιμετώπιζε το κολυμβητήριο αλλά και όλοι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Άργους - Μυκηνών. Και αρχεία που κάποιοι έσβησαν από τους υπολογιστές βιαστικά, νομίζοντας ότι δεν μπορούν να ανακτηθούν, που μαρτυρούν αλληλογραφία με προβλήματα και κακοτεχνίες με κοινοποίηση προς το γραφείο Δημάρχου.

Και τεχνική έκθεση υπάρχει από την εταιρεία που είχε επιλέξει η προηγούμενη δημοτική αρχή που κι αυτή μαρτυρά τα προβλήματα και την οποία παραθέτουμε παρακάτω. Έκθεση την οποία ζητήσαμε κατά την ανάληψη των καθηκόντων μας.

Ας αφήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα ας αναλογιστούν το βάρος της ευθύνης κι ας ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες! Οι χειροκροτητές είναι πλέον λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα. Κι αν δεν έχουν θάρρος για συγγνώμες, -ξέρουμε είναι πολλές- ας σιωπήσουν τουλάχιστον.

Σε ότι αφορά δε το κολυμβητήριο, ως παράταξη και με τις κατευθυντήριες γραμμές του Δημάρχου μας, Γιάννη Μαλτέζου, έχουμε ήδη ένα σχέδιο ριζικής ανασυγκρότησης του. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις ούτε λεφτά, αφού άλλοι φρόντισαν γι’ αυτό. Αναζητούμε όμως μέσα από ευρωπαϊκούς πόρους, τα χρηματοδοτικά εργαλεία εκείνα που θα μπορέσουν να μας δώσουν τη λύση στα προβλήματα που παραλάβαμε.

Είμαστε πεπεισμένοι πως θα καταφέρουμε μέσα στην πενταετία να δώσουμε λύση και σε αυτό το πρόβλημα.

Σωτήρης Δαμάλας
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ