ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας του Dojang Argos Taekwondo Club στο Eagles Camp

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. | |
Αθλητές
Ολοκληρώθηκε το 1ο στάδιο της προετοιμασίας για την αγωνιστική ομάδα του Dojang Argos Taekwondo Club, με τη συμμετοχή της στο Eagles Camp για άλλη μια χρονιά. 

Οι 8 αθλητές του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας υπό την επίβλεψη έμπειρων και καταρτισμένων δασκάλων του χώρου και του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, σε ένα μαγικό περιβάλλον συνδυάζοντας έτσι σκληρές διπλές προπονήσεις και διασκέδασή. 

Τέλος, και σημαντικότερο όλων, τα παιδιά του αργειακού συλλόγου αποκόμισαν εμπειρίες, γνώσεις και φιλίες που θα τους διαμορφώσουν στο υπόλοιπο της αγωνιστικής, και όχι μόνο, πορείας τους. 

Το ΔΣ και ο προπονητής του συλλόγου, Θάνος Μητσάκος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν πολύ τους διοργανωτές συλλόγους του Eagles Camp, Kaisariani Athletic Club & Larissa Taekwondo Club για την πρόσκληση, αλλά και την άψογη συνεργασία. 

Τέλος, ευχόμαστε καλή και εποικοδομητική αθλητική σεζόν σε όλους τους αθλητές, αλλά και καλή δύναμη στις οικογένειές τους. Η αθλητική σεζόν για το Dojang Club ξεκινάει επισήμως από τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, θέτοντας νέους στόχους για το προσεχές διάστημα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ