ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Ύπατου πρόεδρου της ΑΧΕΠΑ Αμερικής στο τμήμα Ναυπλίου HJ 28 Jim Londos

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. | |
American Hellenic Educational Progressive Association
Ο Ύπατος πρόεδρος( Supreme President )της Ελληνοαμερικανικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Οργάνωσης ( American Hellenic Educational Progressive Association) ΑΧΕΠΑ Αμερικής κ. Σάββας Τσίβικος, συνοδευόμενος, από τον ανώτερο κυβερνήτη της περιφέρειας 10 Ευρώπης, κ. Κωνσταντίνο Βαρσάμη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο τμήμα ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ του Ναυπλίου HJ 28 Jim Londos την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Τον υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια του Ναυπλίου ο πρόεδρος του τμήματος στρατηγός Βασιλός Νικόλαος με τα μέλη ( Κώστα Πογιατζή ,Νίκο Μακρή ,Ιωάννη Καρκαλάτο και Δημήτρη Σωτηρόπουλο).

Ο Ύπατος πρόεδρος γνώρισε τα μέλη του τμήματος που ήταν παρόντα και ενημερώθηκε για τις δράσεις του τμήματος στη τοπική κοινωνία και έδωσε οδηγίες για μελλοντικές δράσεις και προσφορά με σκοπό οι αξίες της ΑΧΕΠΑ να διαδοθούν στις τοπικές κοινωνίες.

Το ΔΣ του τμήματος μαζί με τους διακεκριμένους επισκέπτες του επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ναυπλίου κ Δημήτρη Ορφανό .

Λόγω περιορισμένου χρόνου του Υπάτου προέδρου δεν ήταν δυνατή η επίσκεψη σε όλους τους δημάρχους Αργολίδος , στον αντιπεριφερειάρχη και τον μητροπολίτη Αργολίδος που θα τους επισκεφθεί σε επόμενη επίσκεψη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Ύπατος πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Ορφανό για τις δράσεις της AHEPA παγκοσμίως τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την λειτουργία και τις δράσεις της Οργάνωσης και ενημέρωσε με τη σειρά του την αντιπροσωπεία του Τμήματος για το πολύπλευρο έργο του Δήμου Ναυπλίου.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την όσο το δυνατόν πιο στενή και αποτελεσματική συνεργασία για την υλοποίηση από κοινού μιας σειράς δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα αλλά και άλλων με στόχο να προωθήσουν την εκπαίδευση, τη φιλανθρωπία, την πολιτιστική κληρονομιά και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ο πρόεδρος του τμήματος είχε την ευθύνη φιλοξενίας των διακεκριμένων αδελφών και στο τέλος της επίσκεψης τόνισε :

« Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την υψίστη τιμή που έγινε στο νεοεργοποιηθέν τμήμα μας ( Ιούλιος 2024) να το επισκεφθεί ο Ύπατος πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Αμερικής .

Για το Δ.Σ. του Τμήματος HJ28

Ο Πρόεδρος
Βασιλός Νικόλαος

Ο Γραμματέας
Μακρής Νικόλαος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ