ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

O Νώα Μαυρομμάτης θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕ Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. | |
Ποδοσφαιριστής
Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ντύθηκε με τα χρώματα της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο (2024-25), ο Νώα Μαυρομμάτης, ο οποίος παίζει στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

O Νώα Μαυρομμάτης ήταν στην 11άδα του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (3η φάση) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (έπαιξε σε όλο το παιχνίδι), την Κυριακή (15/9) στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου. Γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2003 στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τα επτά του χρόνια, αποκτώντας από μικρός τις βάσεις για να αγωνιστεί σε πιο υψηλό επίπεδο.

Όταν έγινε 12 ετών, μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αργεντινή. Στη συνέχεια έγινε μέλος των τμημάτων υποδομής (Παίδες) της Κλαμπ Ατλέτικο Πλατένσε, σπουδαίας ομάδας της συγκεκριμένης χώρας (παίζει στην α’ κατηγορία), με έδρα το Μπουένος Άιρες.

Συνέχισε την ανοδική του πορεία, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα, βάσει ηλικίας, του συγκεκριμένου συλλόγου. Ακολούθως έγινε μέλος της β’ ομάδας (Πλατένσε Β’), καθώς έκανε προπονήσεις με το συγκεκριμένο τμήμα, ενώ κατάφερε να παίξει και σε φιλικά παιχνίδια με τους Άνδρες του συλλόγου της Αργεντινής. Πραγματοποίησε πολλές εμφανίσεις ως αριστερό μπακ εναντίον ομάδων όπως οι Μπόκα Τζούνιορς, Ρίβερ Πλεΐτ, Ιντιπεντιέντε, Ρασίνγκ Κλουμπ και Σαν Λορέντζο.

Το 2022 κλήθηκε, μάλιστα, στην Εθνική Νέων των ΗΠΑ για να κάνει προπονήσεις. Πήρε μέρος και στην προετοιμασία (ήταν ένας από τους 22 παίκτες), για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων (FIFA-UNDER 20) που έγινε στην Αργεντινή, αλλά δε βρέθηκε στην τελική επιλογή για τη διοργάνωση. Το ίδιο διάστημα υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την Πλατένσε. Τον Αύγουστο του 2024 ήρθε η πρόταση από την ΑΕ Ερμιονίδας και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Νώα Μαυρομμάτης τόνισε για τη συμφωνία με την ΑΕ Ερμιονίδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε ομάδα της Ελλάδας. Έχω πατέρα Έλληνα και μητέρα Αμερικανίδα. Το γεγονός πως θα φοράω τη φανέλα ενός κλαμπ, που έχει γράψει σημαντική ιστορία στις εθνικές κατηγορίες και δείχνει οργανωμένο σε όλους τους τομείς με… έσπρωξε στο να πάρω την απόφαση να έρθω στην ΑΕ Ερμιονίδας. Η ομάδα πραγματοποιεί νέο ξεκίνημα, υπάρχει διάθεση για να χτιστεί κάτι καλό και ανταγωνιστικό και θέλω στην ηλικία που είμαι, να προσφέρω και εγώ σ’ αυτό. Θα δουλέψουμε σκληρά με τους προπονητές μας για να φτάσουμε ως μονάδες και ως σύνολο στο επίπεδο που μπορούμε. Η περιοχή είναι πολύ όμορφη και μ’ έχουν αγκαλιάσει όλοι στην ομάδα. Περιμένω να ζήσω και άλλες στιγμές αγώνων με τον κόσμο κοντά μας».

Νώα Μαυρομμάτη, καλώς όρισες επίσημα στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ