V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Το Spirit of Discovery στο Ναύπλιο - Η κρουαζιέρα τρόμου για 1.000 επιβάτες το 2023

Κρουαζιερόπλοιο
Το κρουαζιερόπλοιο Spirit of Discovery με σημαία Ηνωμένου Βασιλείου της Saga Travel προερχόμενο από τον Πειραιά βρίσκεται αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου.
Το πλοίο άλλαξε το πρόγραμμα του λόγω του πολέμου και δε θα επισκεφτεί κανένα λιμάνι του Ισραήλ αντικαθιστώντας τα με ελληνικούς προορισμούς.
Κρουαζιέρα τρόμου 

"Απερίγραπτες σκηνές τρόμου βίωσαν στις 7/11/2023 οι 1.000 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Spirit of Discovery το οποίο περνούσε από τον Βισκαϊκό κόλπο στον Ατλαντικό Ωκεανό και έπεσε σε κακοκαιρία.

Το Spirit of Discovery διέκοψε το ταξίδι του δύο εβδομάδων επιστρέφοντας στο Πόρτσμουθ. Όπως αναφέρουν επιβάτες, το κρουαζιερόπλοιο έπεσε σε σφοδρή καταιγίδα στον Βισκαϊκό κόλπο, με κύματα ύψους 16 μέτρων να χτυπούν με μανία το πλοίο, το οποίο μάλιστα ακινητοποιήθηκε και έμεινε στάσιμο.
Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, περίπου 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν, κάποιοι από αυτούς αρκετά σοβαρά, όταν ο καπετάνιος του πλοίου αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό ασφαλείας το Σάββατο επειδή έπεσε σε σφοδρή καταιγίδα στον Βισκαϊκό κόλπο.

Τζάμια άρχισαν να σπάνε, πράγματα να διαλύονται, το πλοίο άρχισε να παίρνει κλίση και επιβάτες να γίνονται «μπαλάκια» και να χτυπούν σε σημεία του πλοίου. Υπολογίζεται πως περίπου 100 από αυτούς τραυματίστηκαν, ορισμένοι σοβαρά.
Οι επιβάτες που αναρρώνουν μίλησαν για τη φρίκη των διακοπών τους, αφού έμειναν με σπασμένα κόκαλα όταν κύματα ύψους 30 ποδιών έσκισαν την πλευρά του κρουαζιερόπλοιου Saga.

Καθώς το κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν στο έλεος της καταιγίδας για 18 ώρες, κάποιοι απελπισμένοι επιβάτες έγραψαν σημειώσεις στα αγαπημένα τους πρόσωπα σε περίπτωση που δεν έφταναν στο σπίτι – ενώ άλλοι τραυματισμένοι ταξιδιώτες φορούσαν σωσίβια για δύο συνεχόμενες ημέρες."
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ