ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ναύπλιο: Tο Αριστείο «Ιωάννης Καποδίστριας» στον Γιαννάκη Ομήρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. | | |
Πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου
Στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελεύθερης Ελλάδας και στο «Βουλευτικό», την πρώτη Βουλή των Ελλήνων, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα απονεμηθεί το Αριστείο «Ιωάννης Καποδίστριας Πολιτειακής Αξίας», στον πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου Γιαννάκη Ομήρου. 

Το Αριστείο απονέμεται για την συμβολή του στους αγώνες του Ελληνισμού και την προσφορά του στον κοινοβουλευτικό βίο της Κύπρου.

Η εκδήλωση οργανώνεται από τις «Διεθνολογικές Συναντήσεις Ναυπλίου» και το Δήμο Ναυπλιέων. Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθούν ο κορυφαίος ποιητής της Κύπρου Κυριάκος Χαραλαμπίδης για την προσφορά του στα Γράμματα και τις τέχνες και η Τιτίνα Λοϊζίδου για την προσφορά της στη Δικαιοσύνη και το Δίκαιο.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ενώ θα πραγματοποιηθεί ειδική ενότητα για το Κυπριακό κατά την οποία θα μιλήσουν Έλληνες καθηγητές Διεθνούς Δικαίου.

Το Αριστείο «Ιωάννης Καποδίστριας Πολιτειακής Αξίας» έχει απονεμηθεί στο παρελθόν στον τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ