ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

XANA ZOO - Το πάρτυ συνεχίζεται στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. |
Πρόσκληση
Η παρέα των Xana Zoo ανεβαίνει και πάλι στην σκηνή. Οι αγαπημένοι μας ήρωες, διοργανώνουν ένα ξέφρενο πάρτι και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους, για να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να απολαύσουν μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση.

Οι Xana Zoo, ερμηνεύουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη, που αγαπήσαμε μέσα από τα projects “Ζουζούνια”, “Mazoo and the Zoo” και “XANA ZOO”. Θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους και ταυτόχρονα θα αναδείξουν την σημασία της φιλίας, της χαράς και της αλληλεγγύης. 

14 Σεπτεμβρίου
Θερινό Cine Nafplio


Οι ήρωες μας στο συναρπαστικό ταξίδι τους, θα ανακαλύψουν την αξία του αλληλοσεβασμού και θα μας παρασύρουν σε μια μοναδική περιπέτεια, στην οποία θα συμμετέχουν ενεργά και τα παιδιά.

Μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν σε έναν μαγικό κόσμο με ατέλειωτο χορό και αξέχαστα τραγούδια.Ο μαλλιαρός Γορίλας που είναι τρομερός τσαντίλας, θα μας δείξει τα μυστικά του χορού των Ζουλού.
 
Η όμορφη Καμήλα που μασάει φύλλα θα μας παρασύρει στον ρυθμό της σκανταλιάς.
 
Η Τίγρη που όλοι ζηλεύουν το λυγερό κορμί της, θα μας μάθει χορευτικές φιγούρες από την Ινδία..
Ο Αστακός θα μας τραγουδήσει, και θα μας μάθει να χορεύουμε φλαμένκο.
Ο μεγάλος κατεργάρος Παπαγάλος θα μας βάλει να καθίσουμε στο πρώτο το θρανίο.

Μαζί τους η Αλεπού, ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα που τόσο πολύ μας έλειψε. Μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους θεατές.

Οι Xana Zoo επιστρέφουν και σας καλούν να ταξιδέψετε μαζί τους σε όλη την Ελλάδα.

Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική είσοδος 12€ (στο ταμείο του θεάτρου)

Προπώληση 10€ Online more.com

- Βρείτε μας στο Facebook : Θέατρο Για Παιδιά | Facebook & Θέατρo - Παιδί | Athens | Facebook

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Διάρκεια: 65’ (χωρίς διάλειμμα)

Η παράσταση απευθύνεται σε ηλικίες 2-11 ετών.

** * Υπενθυμίζεται πως για την είσοδο των παιδιών άνω τον 1,5 ετών γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη ξεχωριστού εισιτηρίου και σε καμιά περίπτωση με αυτό του γονέα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ