V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση της ΕΟΒΕΑΜΜ με τον Yφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Τάκης Μακρής
Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση με τον Yφυπουργότου Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιο για θέματα μεταφορών κο. Οικονόμου Βασίλη και Διευθυντές της Δ/νσης Τεχνικού Ελέγχου και Εγκαταστάσεων Εξυπηρέτησης Οχημάτων στις 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15.30 μμ. στο υπουργείο .

Από πλευράς της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών και Μηχανών Θαλάσσης (ΕΟΒΕΑΜΜ ) παρέστησαν ο Πρόεδρος κος. Αθανάσιος Νικολόπουλος , ο Γενικός Γραμματέας κος. Παναγιώτης Μακρής , ο Α Αναπληρωτής Πρόεδρος κος. Μιχάλης Ποτήρης , ο Γ Αναπληρωτής Πρόεδρος κος. Αναστάσιος Μποζίκης και ο Α Αντιπρόεδρος κος. Γιάννης Διδάχος.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε για όλα τα θέματα του κλάδου και κατέθεσε αναλυτικό υπόμνημα με τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων μηχανημάτων μοτοσυκλετών και μηχανών θαλάσσης.

Ο φάκελος εργασίας περιείχε τα κάτωθι θέματα :

· υπ’ αρ 194135/2021 κ.υ.α. (Β ΄3407) και 151639/2023 υ.α. (Β΄3270) πουαφορούν τη ρύθμιση της λειτουργίας των συνεργείων οχημάτων ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ και του επαγγέλματος τεχνίτη οχημάτων ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ

· ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ – ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ

· ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ (ΚΕΘ - ΚΕΚ)

· ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΤΑΧΟΓΡΑΦΩΝ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΑΧΟΓΡΑΦΩΝ

· Συνεργεία επισκευής και συντήρησης αυτοκινούμενων αγροτικών μηχανημάτων – Ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης.

Ο Υφυπουργός κος. Οικονόμου δεσμεύτηκε ότι θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Ομοσπονδία ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα και να εξευρεθούν λύσεις .

Η Διοίκηση της ΕΟΒΕΑΜΜ μαζί με τους συνεργάτες της καταβάλλει εξαντλητικά κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια στις πολλές και σύνθετες ανάγκες του κλάδου. Η δρομολογημένη επιτυχής διαχείριση των παραπάνω σημαντικών κλαδικών ζητημάτων μας γεμίζει αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ


Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας
Αθανάσιος Νικολόπουλος         Παναγιώτης Μακρής



ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ