ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Στη Μαριλένα αφιερωμένο το 10ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. | |
Πρόσκληση
Το τριήμερο 7, 8 και 9 Νοεμβρίου 2024, η πόλη του Ναυπλίου θα φιλοξενήσει το 10ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ ”Ναύπλιο Artiva”. 

Το φεστιβάλ, που κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος επισκεπτών και συμμετεχόντων, θα διεξαχθεί στον ιστορικό χώρο του Βουλευτικού του Ναυπλίου, προσδίδοντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο γεγονός.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, Θεοδόσης Αντωνιάδης, υπόσχεται ένα τριήμερο γεμάτο από μουσικές εμπειρίες και πολιτιστική ανταλλαγή. 

Καθώς αυτή είναι η 10η διοργάνωση, το φεστιβάλ έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στην πολιτιστική ζωή της πόλης και αναμένεται να συμμετάσχουν πολλές χορωδίες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Το 10ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου αφιερώθηκε φέτος στη μνήμη της Μαριλένας Κοττή, της ταλαντούχας χορωδού που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Το φεστιβάλ, μια πολυαναμενόμενη πολιτιστική εκδήλωση, αποτελεί φόρο τιμής στην προσφορά της στη μουσική.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο φεστιβάλ μπορούν να υποβάλουν την εγγραφή τους έως τις 15 Οκτωβρίου 2024. Ανυπομονούμε να απολαύσουμε τις παραστάσεις των χορωδιών και να ζήσουμε το κλίμα γιορτής και συναδέλφωσης που το φεστιβάλ προσφέρει κάθε χρόνο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ