ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Στον Εισαγγελέα Ναυπλίου 13χρονος μαθητής από την Ερμιονίδα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:56:00 μ.μ. | | |
Δικαστικό μέγαρο
Την πόρτα του Ανακριτή και του Εισαγγελέα στο Δικαστικό μέγαρο Ναυπλίου πέρασε το πρωί της Τετάρτης 9/10 ο φερόμενος 13χρονος δράστης που κατηγορείται για το ακραίο περιστατικό βίας που σημειώθηκε μέσα σε σχολείο στο Κρανίδι και που  οδήγησε στη σύλληψη του.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης στο Γυμνάσιο Κρανίδιου, κατά τη διάρκεια διαλείμματος περίπου στις 11:00, σημειώθηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας. 

Ένας 13χρονος μαθητής επιτέθηκε σε συνομήλικο συμμαθητή του, ξεκινώντας με χτυπήματα στο πρόσωπο. 

Στη συνέχεια, τον έθεσε σε κεφαλοκλείδωμα και αποπειράθηκε να τον πετάξει από τον πρώτο όροφο, ενώ η κατάσταση αποφεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός φίλου του θύματος.

Ωστόσο, ο εφιάλτης για τον 13χρονο δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο δράστης τον οδήγησε προς την τάξη, όπου τον τράβηξε από τα μαλλιά και τον χτύπησε επανειλημμένα στην πόρτα.

Ο νεαρός που υπέστη την επίθεση ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του, οι οποίοι κινήθηκαν γρήγορα, καταγγέλλοντας το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα μερικές ώρες αργότερα.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 13χρονου δράστη το βράδυ της ίδιας ημέρας, σχηματίζοντας δικογραφία εις βάρος του για βαριά σωματική βλάβη με πρόθεση. 

Ο ανήλικος μέσω του συνηγόρου του ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ