ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την 192η εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:09:00 μ.μ. | |
Ευχαριστίες
Αγαπητοί φίλοι,
με την ολοκλήρωση της 192ης εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στις 7 και 9 Οκτωβρίου στο Άργος, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας, όχι μόνο προς εσάς, αλλά και σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν σε αυτήν τη σημαντική δράση.

Η αφοσίωση και η προσφορά σας είναι καθοριστικές για την επιτυχία των αιμοδοσιών. Κάθε μονάδα αίματος που συλλέγεται είναι μια νέα ελπίδα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ο εθελοντισμός είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που μας εμπνέει όλους.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άργους για την επαγγελματική και ανθρώπινη προσέγγισή σας, καθώς και το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Δ. Άργους-Μυκηνών και τον κ. Παναγιώτη Μπουλούκο, Αντιδήμαρχο Δ. Άργους-Μυκηνών για την ευγενική διάθεση του χώρου «Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος». Η συνεργασία σας ενίσχυσε τη διαδικασία και καθιστά τις αιμοδοσίες μας μια γιορτή αλληλεγγύης και προσφοράς.

Σας ευχαριστούμε και πάλι, και ανυπομονούμε να σας έχουμε ξανά κοντά μας σε μελλοντικές δράσεις, συνεχίζοντας μαζί αυτό το σπουδαίο έργο.

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας "Δεσμοί Αίματος"



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ