V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Βραβεύσεις μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου που διακρίθηκαν σε μαθητικούς μαθηματικούς διαγωνισμούς

Βραβεύσεις
Την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, στην αίθουσα "Μέγας Αλέξανδρος" του Άργους, σε μια όμορφη εκδήλωση του Παραρτήματος Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών και μαθητριών του νομού μας οι οποίοι διακρίθηκαν στους μαθητικούς μαθηματικούς διαγωνισμούς του 2023. 

Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου συμμετείχε στην εκδήλωση με τη διάκριση των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου Ευστράτιου Κατσαρού, Ευθύμιου-Λουκά Κοντοσταθάκου και Αργυρής-Άννας Σταυροπούλου. Τρεις ακόμη μαθητές της Α΄ Τάξης του Σχολείου μας διακρίθηκαν ως μαθητές Δημοτικού της προηγούμενης χρονιάς: Γεώργιος Νάσαινας (Δημοτικό Δαλαμανάρας), Ευάγγελος Παπαντωνίου (6ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου) και Επαμεινώνδας Χοντιδιάδης (5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου). Την εκδήλωση τίμησε με τη συμμετοχή του ο Πρόεδρος της Ε.Μ.Ε. κ. Ανάργυρος Φελλούρης, Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτόν τον ευγενικό αγώνα, καθώς και στους καθηγητές και δασκάλους τους που τα υποστηρίζουν και τα παρακινούν να συμμετάσχουν. 

Ευχόμαστε οι δρόμοι της επιστήμης να ανοίγονται πάντα φωτεινοί εμπρός τους.
Κλείνουμε την ανάρτηση με μια ρήση του Ισαάκ Νεύτωνα, με την οποία επισφραγίστηκε η σημερινή τελετή: "Αισθάνομαι σαν παιδί που παίζει στην αμμουδιά, ενώ μπροστά του βρίσκονται ατελείωτοι και ανεξερεύνητοι ωκεανοί...".
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ