V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

2-1 τα κορίτσια της Αργολίδας 2000 με την αντίστοιχη του Πατίστα

Το πρώτο τους φιλικό παιγνίδι έδωσαν στην Καλαμάτα τα νεαρά κορίτσια Κ14 του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 με την αντίστοιχη του ΠΑΤΙΣΤΑ. Νίκησαν με 2-1 και τα τέρματα τα σημείωσε η Μαίρη Πούλου. 

Σε όλα τα κορίτσια δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να δώσουν αισιόδοξες υποσχέσεις για το μέλλον.

Αγωνίστηκαν οι: Παντελέ Ειρήνη, Φράνκε Γαβριέλα, Πούλου Μαίρη, Νικολοπούλου Βασιλιλική-Ελένη, Δερματά Δέσποινα, Καλαντζή Βασιλική, Νταλαγιώργου Κατερίνα, Ντίνη Ζαφειρένια, Ποντίκη Ιωάννα, Τσίρου Αδαμαντία και Κονσολάκη Μαρία.

Επίσης, τα μεγαλύτερα κορίτσια της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 πλαισίωσαν στο φιλικό που ακολούθησε τα κορίτσια του ΦΕΙΔΩΝΑ, από τον οποίο απουσίαζαν οι πέντε διεθνείς (Γκότση, Σαμπάνη, Μούγιου, Κουκουμάνου και Κεχαγιά) λόγω των υποχρεώσεών τους στις εθνικές ομάδες σε Πορτογαλία και Σλοβενία. Αποτέλεσμα 3-1 με τέρματα που σημείωσαν η Κολέμπα (2) και η Τριανταφύλλου.

Ο πρόεδρος της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 κ. Θεόδωρος Ντεβές και ο υπεύθυνος του τμήματος ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτης Βαμβακάς ευχαριστούν εκ μέρους του Δ.Σ. των αθλητριών και των γονέων την εταιρεία Σ. ΜΑΝΖΤΟΥΝΗΣ και ΣΙΑ για το αμέριστο και ουσιαστικό ενδιαφέρον που συνεχίζει να δείχνει για τον σύλλογο, καθώς και τον πρόεδρο του ΦΕΙΔΩΝΑ κ. Γιάννη Αποστολόπουλο, τον προπονητή κ. Δ. Τότσικα και τα εκπαιδευτήρια ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ για την αμέριστη βοήθειά τους στη λειτουργία του τμήματος ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ