ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας στην "Ιπποκρατική Εβδομάδα 2024"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | |
Ιατρικό συνέδριο
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ιπποκρατικής Εβδομάδας 2024 στην Κω, στο πλαίσιο της Ορκωμοσίας των αριστούχων Ιατρών από ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια στον αυθεντικό Όρκο του Πατέρα της Ιατρικής, «Ιπποκράτη».
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας κ. Κώστας Κατσαρός παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας στο Ασκληπιείο της Κω, παρουσία κορυφαίων θεσμικών, επιστημονικών και ακαδημαϊκών παραγόντων.
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, σε μια ξεχωριστή τελετή που έλαβε χώρα στο Ιπποκράτειο Μέλαθρο του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε αδελφοποίηση των Ιατρικών Συλλόγων Κω, Αργολίδας, Πάφου(Κύπρου) και Αρκαδίας.
Η αδελφοποίηση στόχο έχει να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που θα προάγουν τις σχέσεις των Ιατρικών Συλλόγων σε πολλαπλά επίπεδα. Μεταξύ αυτών των δράσεων είναι η δημιουργία διαύλων επικοινωνίας για τη δυνατότητα αντιμετώπισης κοινών προβλημάτων που απασχολούν τον ιατρικό κόσμο, συνέδρια, δράσεις προληπτικής ιατρικής αλλά και μετεκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία ανοίγουν νέους ορίζοντες συνεργασίας.
Επίσης, ενεργοποιήθηκε η συνεργασία της Επιστημονικής Εταιρείας των Ιατρικών Συλλόγων Πελοποννήσου «Υγεία Εν τη Ενώσει», με τους Ιατρικούς Συλλόγους Κυκλάδων, Κω και Ρόδου.
Ιδιαίτερη θεματική ενότητα στην Ιπποκρατική εβδομάδα αποτέλεσε η αναφορά στα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, με ομιλία από τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ Ε. ΚΑΤΣΑΡΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ