V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Ανακοινώθηκαν τα βραβεία του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου 2024

epidaurus film festival
Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου 2024 έχει τη χαρά να ανακοινώσει τους φιναλίστ και τα βραβεία στο διαγωνιστικό του, και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες.

Εξαιρετικά σημαντικό κινηματογραφικό και πολιτιστικό γεγονός που σηματοδοτεί και τη σχέση του με την ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου και της Αργολίδας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου έχει δεχθεί εξαιρετικές συμμετοχές στο διαγωνιστικό του, τόσο για τις ταινίες, όσο και για τα σενάρια, ενώ όπως έχει ανακοινωθεί από την πρώτη μέρα, έχει χαρακτήρα υβριδικό.

Για φέτος, το φεστιβάλ παρουσιάζεται μόνο με το διαγωνιστικό του και την τελετή απονομής, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσουν ειδικές προβολές μέσα στο 2024. 

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 2 Νοεμβρίου 2024, στην αίθουσα προβολών της ιστορικής Σχολής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου (Πατησίων 65).

Εργαστήρια σχετικά με το φεστιβάλ προγραμματίζονται για το αμέσως επόμενο διάστημα, με τον προγραμματισμό της επόμενης έκδοσης του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ αναπτύχθηκε, δημιουργήθηκε και πραγματοποιείται με την οργανωτική και γενικότερη υποστήριξη και τεχνογνωσία του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου. Επίσης με την υποστήριξη και οργανωτική επιμέλεια και φροντίδα του Ινστιτούτου Κώδικα Υποκριτικής (Acting Code Institute).

Ιστοσελίδα με σχετικές πληροφορίες για το Φεστιβάλ: www.epidaurusfilmfestival.com

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου, κατά τα πρότυπα του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου, έχει σαν στόχο να γίνει ένα διεθνές σημείο συνάντησης για τον κινηματογράφο από όλο τον κόσμο. Στοχεύει επίσης στη σύνδεση του αρχαίου Ελληνικού δράματος με τον κινηματογράφο και τις άλλες τέχνες.

Εμπνευστής, δημιουργός και καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου είναι ο σκηνοθέτης, εικαστικός και συγγραφέας Χρήστος Προσύλης.

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ