V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: 4 Οκτώβρη ημέρα της Γιορτής όλων των ζώων

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου
Σήμερα 4 Οκτώβρη είναι η ημέρα της Γιορτής όλων των ζώων απανταχού στον πλανήτη, η γιορτή για κάθε ζωάκι ξεχωριστά, που προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο, για τα ζώα, πραγματικά αφιλόξενο, καθώς, ακόμα και μέσα στις ζούγκλες που ζουν αυτά τα πλάσματα έχουν εισβάλει άνθρωποι για σαφάρι, που σημαίνει κυνήγι στα ελληνικά, με αποτέλεσμα, να θρηνούμε ολοένα και περισσότερα ζώα κάθε μέρα που περνάει σε ολόκληρο τον πλανήτη και όλο αυτό αν βασίζεται φυσικά αποκλειστικά και μόνο στην απάνθρωπη συμπεριφορά μας, προς αυτά.

Σήμερα λοιπόν, είναι ίσως θα λέγαμε εμείς η πιο κατάλληλη ευκαιρία, να δείξουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας, για κάθε ζώο που κατοικεί μαζί μας στον ίδιο αυτόν κόσμο, στον ίδιο αυτόν πλανήτη.

Σήμερα είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να αναφέρουμε, ότι όπως και εμείς οι άνθρωποι, έχουμε το δικαίωμα να ζούμε αρμονικά σε αυτήν την γη, έτσι και όλα τα ζωάκια, έχουν το ίδιο ακριβώς δικαίωμα στην ζωή και στην επιβίωσή τους με εμάς!

Όμως, επειδή στην περιοχή μας έχουμε και τον Δήμο, που γιορτάζει και αυτός μαζί με τους εθελοντές, αυτήν την μέρα, θα πρέπει να αναφέρουμε κάποια πράγματα χαρακτηριστικά, όπως το γεγονός, ότι οι εκδηλώσεις αυτές δεν μπορεί να γίνονται μόνο στο Ναύπλιο, το οποίο φροντίζουν όλοι οι αρμόδιοι να υπάρχει συνέχεια ως το κέντρο του πολιτισμού και τα χωριά στην άκρη.

Αν πραγματικά θέλεις να ευαισθητοποιήσεις όλους τους ανθρώπους, αυτό θα πρέπει να το κάνεις σωστά, κάνοντας αντίστοιχες εκδηλώσεις, σε όλα τα χωριά του Δήμου μας, και χωρίς φυσικά να χρησιμοποιείς τα ίδια τα σκυλάκια, όπως έγινε σήμερα στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο, για να μάθεις στον κόσμο πράγματα για αυτά!

Γιατί τα σκυλιά κύριοι δεν είναι εκθέματα!

Είναι έμβια όντα, αθώες ψυχές, που όμως μας έχουν ανάγκη για μια ζεστή αγκαλιά και μια φιλόξενη στέγη, και όχι για να τα αξιοποιούμε, με σκοπό να γαλουχήσουμε τον κόσμο, ως προς το πως θα πρέπει να τα χειρίζεται, μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις!

Επιπλέον, με το σκεπτικό αυτό, ότι δηλαδή, μία και μόνο εκδήλωση στο Ναύπλιο, και για τα χωριά του Δήμου μας, με βάση τα όσα μέχρι τώρα και εμείς γνωρίζουμε, δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός, για κάποια φιλοζωική δράση εκτός της πόλης του Αναπλιού.

Εμείς λοιπόν, το βίντεο που δημοσιεύουμε σήμερα μαζί με την σχετική αφίσα που δημιουργήσαμε, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε, να φτάσει σε κάθε πολιτιστικό σύλλογο, στο κάθε χωριό ξεχωριστά, σε ηλεκτρονική πάντα μορφή, αλλά διατηρώντας την πάγια θέση μας, για φιλοζωική δράση με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο, αλλά και φιλικό πάντοτε προς τα ζωάκια που ζουν γύρω μας, πραγματοποιώντας έτσι μία όσο το δυνατόν πιο μαζική παρέμβαση για την σημερινή ημέρα.

Χρόνια πολλά στα ζωάκια σε όλο τον πλανήτη!
 
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ