ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Μαλτέζος στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ: Επιτακτική ανάγκη λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής στο Γ.Ν. Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:34:00 μ.μ. | | |

Δήμαρχος
Στο Νοσοκομείο Άργους βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη του νέου Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Ηλία Θεοδωρόπουλου. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Διοικήτριας κ. Γεσθημανής Κασνακτσόγλου και του Αναπληρωτή Διοικητή Θεόδωρου Βασιλόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος έθεσε το ζήτημα της μη λειτουργίας της Παιδιατρικής   Κλινικής, ένα θέμα που αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για την τοπική κοινωνία, επισημαίνοντας τη σημασία της για την παροχή υγειονομικής φροντίδας στα παιδιά της περιοχής.

Παράλληλα, τονίστηκε η στενή και αγαστή συνεργασία του Δήμου Άργους – Μυκηνών με τις Νοσηλευτικές Μονάδες, με ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και της διοίκησης, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και την συνεισφορά τους στην κοινότητα. 

Η αναγνώριση αυτή έρχεται ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για τη βελτίωση των συνθηκών υγείας στην Αργολίδα.

Η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής συνεργασίας υπό την ηγεσία του νέου διοικητή και την υποστήριξη των τοπικών αρχών, με κοινούς στόχους για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στους πολίτες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ