ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Ο νέος διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:05:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Μαλτέζος
Ο νέος διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας, Ηλίας Θεοδωρόπουλος, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Άργους το πρωί της Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου. 
Η επίσκεψη είχε σκοπό τη γνωριμία του κ. Θεοδωρόπουλου με τις δομές και το προσωπικό του νοσοκομείου.
Κατά την άφιξή του, τον κ. Θεοδωρόπουλο υποδέχθηκαν η διοικήτρια του Νοσοκομείου Άργολίδας, Γεσθημανή Κασνακτσόγλου, ο υποδιοικητής, υπεύθυνος για το Νοσοκομείο Ναυπλίου, Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Άργους, Γιώργος Μπιμπής, καθώς και στελέχη του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.
Παρόν στην επίσκεψη ήταν και ο δήμαρχος του Άργους, Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος συνόδευσε τον νέο διοικητή κατά την περιήγησή του στις κλινικές του νοσοκομείου. Ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο νέο μαγειρείο του νοσοκομείου, το οποίο πρόκειται να εγκαινιαστεί σύντομα.
Η επίσκεψη αυτή έρχεται να τονίσει την έμφαση που δίδεται στη βελτίωση των υγειονομικών δομών της περιοχής και την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των διοικητικών και τοπικών αρχών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ