ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. |
Εθελοντές
Το Περιφερειακό Τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς ( 16/10), διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και τον Δήμο Άργους-Μυκηνών , δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πολιτών, στην αίθουσα δίπλα από το Περιφερειακό Ιατρείο της Κοινότητας Προσύμνης.
Πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση σε βασικές αρχές προσέγγισης Πρώτων Βοηθειών –πνιγμονή- ΚΑΡΠΑ με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή.

Απαντήθηκαν τα ερωτήματα που προέκυψαν, ενημερώθηκαν οι συμμετέχοντες για την σπουδαιότητα άμεσης και έγκαιρης παρέμβασης σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής. Έγινε πρακτική άσκηση σε προπλάσματα και μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Για την στήριξη της δράσης ευχαριστούμε πολύ τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και τον Δήμο Άργους- Μυκηνών. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος για θέματα του πρώην Δήμου Μυκηναίων, Βοήθεια στο Σπίτι, Αγροτικά ιατρεία κ. Παναγιώτης Καμπόσος η ιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου κα Εύα Παπαβασιλείου , ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μπινιάρης και η Πρόεδρος του ΕΕΣ Άργους κα Αναστασία Τριανταφύλλου .Ευχαριστούμε πολύ τους πολύτιμους εθελοντές για την αρωγή τους και σε αυτή την εκπαιδευτική δράση του Τμήματος .





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ