V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Συμμετοχή του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Αργολίδας στη δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων στο Ναύπλιο

Μαθητές
Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 το σχολείο μας πραγματοποίησε τον πρώτο του σχολικό περίπατο και συμμετείχε στη δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Σοφία Ξύδη, υπεύθυνη για την μέριμνα των αδέσποτων ζώων. Στο χώρο παρευρέθηκαν οι κτηνίατροι Ιωάννης Κατσαμπής και Καικιλία Σαρρή, ο κ. Κυριακού Στέλιος, εθελοντής και πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου Ναυπλίου και ο εκπαιδευτής Δημήτρης Κορολής, οι οποίοι έδωσαν πολύτιμες συμβουλές και ενημέρωσαν τον κόσμο για τις ανάγκες των ζώων και τις ευθύνες των ιδιοκτητών.
Στη δράσησυμμετείχανσχολεία της περιοχής του Ναυπλίου και φυσικά οι τετράποδοιφίλοι μας.Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με τα ζώα, να κατανοήσουν την σημαντικότητα της υιοθεσίας και όχι της αγοράς αυτών, να κάνουν μπαλονοκατασκευές, facepainting και να λάβουνμέρος σε διαγωνισμόζωγραφικής με θέμα τους αγαπημένους τους φίλους, τα ζώα! Από τη σχολική μας μονάδα ξεχώρισαν τέσσερις μαθητές/τριες για τη ζωγραφική τους, λαμβάνοντας ως αναμνηστικό δώρο ένα μπλουζάκι.
Η δράση προσέφερε διασκέδαση και μάθηση για όλες τις ηλικίες με κύριο στόχο την προώθηση μηνυμάτων για τη σημασία της προστασίας των ζώων και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της τοπικής κοινότητας.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ