ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας: “Ακόμα και η στρέβλωση έχει όρια!!”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 π.μ. |
Σ.Ε.Τ.Α.Α.
Βγήκαν πανηγυρίζοντας ότι δήθεν κέρδισαν, την στιγμή που στην πραγματικότητα πανηγυρικά απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί όσων είχαν ζητήσει την καθαίρεση της Διοικήσεως του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Αργολίδας , επικαλούμενοι ότι αυτή ήταν ακατάλληλη να διοικεί το σωματείο. 

Η αλήθεια , ωστόσο, λάμπει και αποδεικνύεται από το σώμα της αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου επί της αίτησης όσων είχαν ζητήσει τον διορισμό προσωρινής διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, η οποία απέρριψε τους ισχυρισμούς των αιτούντων περί ακαταλληλότητας των εκλεγμένων μελών. 

Αυτό που αποφάσισε το Δικαστήριο ήταν ο διορισμός των δύο μελών, που έλειπαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων , καθώς δυστυχώς δύο μέλη του Δ.Σ. είχαν αποβιώσει. 

Όσον αφορά στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου , αυτές ήταν προγραμματισμένες λόγω της λήξεως της θητείας της Διοικήσεως να λάβουν χώρα τον Δεκέμβριο 2024 και τότε ορίζει και η απόφαση ότι θα υλοποιηθούν . 

Όσοι προσπαθούν να παρουσιάσουν το «δυστύχημα» ως «ευτύχημα » , καλό θα ήταν να διαβάσουν την απόφαση και να σταματήσουν να θριαμβολογούν , όταν μάλιστα η ήττα τους υπήρξε συντριπτική . 

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν και γνώση και δύναμη και στις προγραμματισμένες για τον Δεκέμβριο εκλογές του Σωματείου θα δώσουν την απάντηση τους σε όσους επιχειρούν να τους χειραγωγήσουν . 

Για το Δ . Σ . του Σ . Ε . Τ. Α . Α . 

Η Πρόεδρος ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ 
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ

Η Γεν . Γραμματέας Σ.Ε.Τ.Α.Α.
ΙΟΥΛΙΑ ΔΙΑΤΑ 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ