ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Εκπαιδευτική συνάντηση από το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου για τον Καρκίνο του Μαστού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. | | |
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού
Με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού ως αφορμή, το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου διοργανώνει εκπαιδευτική συνάντηση με τίτλο: «Προσέχω τον εαυτό μου, στηρίζω τους άλλους, είμαι γυναίκα!». Αυτή η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στις 10 π.μ., στο Κέντρο Υγείας Ναυπλίου (Μεγ. Αλεξάνδρου 14, 2ος όροφος), με θέματα που αγγίζουν τις γυναίκες κάθε ηλικίας.

Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί και θα παρουσιαστεί από επαγγελματική ομάδα υγείας, αποτελούμενη από μαία, επισκέπτρια υγείας και νοσηλεύτρια, υπό την επιστημονική επίβλεψη του γενικού ιατρού κ. Ηλία Βλάσση. 

Τα θέματα περιλαμβάνουν: αυτοφροντίδα για τη γυναίκα, το εμβόλιο κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) και τις διαγνωστικές εξετάσεις που αφορούν τον γυναικολογικό έλεγχο ανά ηλικιακή ομάδα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να εγγραφείτε μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στη διεύθυνση https://forms.gle/6zKyYNyA68tvXNjs8, ή τηλεφωνικά στα 2752022977 και 2752023076.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ