V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Πάμε να κάνουμε την Αλλαγή...

Νίκος Ανδρουλάκης
Με το Νίκο Ανδρουλάκη στο "τιμόνι" της παράταξης, ύστερα από την επανεκλογή του, και με πυξίδα την τόσο μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, ενωμένοι πια και δυναμικοί απέναντι στη συντήρηση, θα αγωνιστούμε για τις μεγάλες αλλαγές, για τις μεγάλες νίκες. 

Πραγματικά, σε αυτή την επόμενη ημέρα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι για τη Δημοκρατική Παράταξη. Αξίζει σε όλους μας να πάμε το ΠΑΣΟΚ ψηλότερα.Το χρωστάμε άλλωστε τόσο σε εκείνους που το δημιούργησαν, όσο και σε εκείνους, που πάλεψαν στα δύσκολα χρόνια για να το κρατήσουν ζωντανό.

Ήρθε η στιγμή με νέους αγώνες και νέες προσπάθειες, το ΠΑΣΟΚ να γίνει η επόμενη Κυβερνητική δύναμη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Ο αγώνας για το Κίνημα, ξεκινά και από την Αργολίδα, με 2.306 πολίτες να προσέρχονται στις κάλπες, (περίπου 70% από την πρώτη Κυριακή), συμμετέχοντας και αυτοί στη νέα προσπάθεια, με το Νίκο Ανδρουλάκη να λαμβάνει 1159 ψήφους και τον Χάρη Δούκα 1128 (άκυρα 13, λευκά 6).
 
Τέλος, ως Γραμματέας, οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της παράταξης και τους εκπροσώπους των υποψηφίων, οι οποίοι, και τις δύο Κυριακές, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, με σκοπό να διεξαχθούν ομαλά και ορθά οι εκλογές , στελεχώνοντας εθελοντικά και με τον καλύτερο τρόπο όλα τα εκλογικά τμήματα στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.
 
Πάμε να κάνουμε την Αλλαγή, πάμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, πάμε να σηκώσουμε ψηλά τον 'Ηλιο. 'Εχουμε χρέος.

Aγγελική Α.Κοντοθανάση
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ