V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Ο Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γαβρήλος σε επίσημη επίσκεψη της Βουλής στην Κίνα

Κινέζοι αξιωματούχοι
Σήμερα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα επίσκεψης στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, της Αντιπροσωπείας της Βουλής, στην οποία συμμετέχει εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ο Γιώργος Γαβρήλος.

Ο βουλευτής Αργολίδας και αρμόδιος Τομεάρχης Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αξιωματούχους της Κυβέρνησης της Κίνας, όπως τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανθρώπινων Πόρων και Κοινωνικής Ασφάλισης, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Ανάπτυξης και τον Υφυπουργό Ασφάλισης της Υγείας, με τους οποίους συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν το πλαίσιο των Εργασιακών Σχέσεων των δύο χωρών, ζητήματα Κοινωνικής Ασφάλισης, πολιτικές στήριξης της Απασχόλησης και πολιτικές για τη στήριξη των νέων επιστημόνων, με τον ιδιαίτερο προβληματισμό για το δημογραφικό, που απασχολεί πλέον και τις δύο χώρες.
Ο Γιώργος Γαβρήλος, ως μέλος της Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, είχε επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τα θέματα που άπτονται των χαρτοφυλακείων τους, με τον Υφυπουργό Διεθνών Σχέσεων, καθώς και με μέλη του Δημοτικού Λαϊκού Κογκρέσου του Πεκίνου.

Σημαντική κρίνεται η συνάντηση που είχαν όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας με τον Αντιπρόεδρο του Λαϊκού Κογκρέσου της Κίνας, εστιάζοντας στην ανάγκη ειρήνευσης στις περιοχές της Ουκρανίας και της Γάζας.

Τέλος, η ελληνική αντιπροσωπεία, είχε συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Πεκίνο, κ. Ευγένιο Καλπύρη, ο οποίος τους ενημέρωσε διεξοδικά για τις σχέσεις των δυο χωρών και τις περαιτέρω προοπτικές αυτών.
Κλείνοντας έναν πλούσιο κύκλο διμερών συναντήσεων, σχολιάζει ο Γιώργος Γαβρήλος, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες, σε ένα διεθνοποιημένο περιβάλλον και υπό το πρίσμα της παγκοσμιοποίησης, είναι πια κοινές. Ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, όπου τα ζητήματα της παγκόσμιας ειρήνης και του διεθνούς οικονομικού ανταγωνισμού είναι παραπάνω από φλέγοντα, χρέος όλων μας είναι να εστιάσουμε στην αλληλοκατανόηση, τη συνεργασία και τη δημιουργία συνθηκών δίκαιης και ισορροπημένης ανάπτυξης για όλους τους λαούς.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ