ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς: Επισκέψεις «για τα μάτια του κόσμου»...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:43:00 π.μ. | |
Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς
Από τον τοπικό τύπο πληροφορηθήκαμε για τη χθεσινή επίσκεψη του νέου Διοικητής της 6ης ΥΠΕ στην Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους.

Από αυτήν την επίσκεψη θα μας μείνουν και πάλι οι φωτογραφίες και καμία αναφορά ή λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μονάδες Υγείας του νομού μας.

Τα προβλήματα είναι γνωστά και χρόνια, καθώς η κυβέρνηση και οι διοικούντες δεν κατάφεραν να τα επιλύσουν αλλά με την πολιτική τους, τις αποφάσεις τους και τις ολιγωρίες τουςτα επέτειναν.

Ας μας απαντήσουν λοιπόν:

- Πότε θα λειτουργήσει η Παιδιατρική Κλινική του Άργους, που έχει εγκαινιαστεί δύο ή τρεις φορές μέχρι τώρα αλλά δεν λειτούργησε ποτέ;

- Με τι προσωπικό θα λειτουργήσει η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Άργους. Με το υπάρχον προσωπικό αποδυναμώνοντας τις υπόλοιπες κλινικές;

- Πότε θα καλυφθούν πλήρως οι ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικότων δύο Νοσηλευτικών Μονάδων του νομού;

- Πότε θα στελεχωθούν με το απαραίτητο προσωπικό και θα εκσυγχρονιστούν τα Κ.Υ. του Νομού μας ώστε να λειτουργήσει ικανοποιητικά η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείαςστο νομό και να αποσυμφορηθούν οι δύο Νοσηλευτικές Μονάδες;

Τα προβλήματα και οι ελλείψεις δημιουργούν στους πολίτες της Αργολίδας, απίστευτη ταλαιπωρία και δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος καθώς είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται σε όμορους και μη νομούς, πληρώνοντας από την τσέπη τους, υπέρμετρα έξοδα και κόστη για να αντιμετωπίσουν ακόμα και απλά προβλήματα υγείας.

Δυστυχώς μέχρι τώρα η πολιτική του Υπουργείου Υγείας αλλά και της 6ης Υ.Π.Ε. ήταν να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί και να προσπαθούν με μπαλώματα να δίνουν προσωρινές λύσεις.

Χρειάζεται σχεδιασμός, όραμα και πολιτική βούληση ώστε τα προβλήματα να λυθούν, για να απολαμβάνουν οι πολίτες της Αργολίδας τις ποιοτικές παροχές υγείας που δικαιούνται χωρίς να ταλαιπωρούνται και να ματώνουν οικονομικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ