V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

«Μόνος του έπεσε δεν τον έσπρωξε κανείς» λέει ο πατέρας του παιδιού που έχασε τη ζωή του στο ΔΑΚ Ναυπλίου (βίντεο)

ΔΑΚ Ναυπλίου
Τραγωδία  το μεσημέρι της Τρίτης (22/10) στο Ναύπλιο, όταν ένας 14χρονος έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από τις κερκίδες γηπέδου. 

Το παιδί έφτασε το μεσημέρι στο σημείο, πιθανότατα για να αθληθεί. Αν και πληροφορίες αναφέρουν πως του άρεσε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται, ο πατέρας του παιδιού αναφέρει πως από μόνος του ο 14χρονος αποφάσισε να πηδήξει από τις κερκίδες, γιατί τον μάλωσε.
«Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με πηγές του Live News, ο 14χρονος είχε τάσεις αυτοκτονίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια του νεαρού αγοριού εκλήθη από το σχολείο και ενημερώθηκε εγγράφως ότι το παιδί χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.
Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ Αργολίδας, που παρέλαβε τη σορό του αγοριού, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

Το ΔΑΚ Ναυπλίου θα παραμείνει κλειστό 22 και 23 Οκτωβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ