ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ομιλία του Παύλου Πολάκη στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:12:00 μ.μ. | | |
Υποψήφιος Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ
Ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Άργους πραγματοποίησε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου.

Μεταξύ άλλων ο κ Πολάκης ανέφερε: 
"Το Συνέδριο θα γίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί. Οι εκλογές δεν πρέπει να αναβληθούν. Όσον αφορά τον κ. Κασσελάκη έχω τοποθετηθεί καθαρά. Εγώ δεν θέλω να τον αποκλείσω. Θέλω να τον νικήσω διότι θέλω να ηττηθεί το απολιτίκ πράγμα το οποίο εκπέμπει.
Όλη αυτή η λογική η οποία δεν απαντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αλλά ουσιαστικά με τη βοήθεια και μέρους των «87», τον έχει κάνει να συμπεριφέρεται σαν Βασιλάκης Καΐλας που τον πετάνε εκτός. Όχι, εγώ θέλω να επανέλθει στο στίβο της αντιπαράθεσης και να ηττηθεί. Και τον προκαλώ και δημόσια να προχωρήσουμε σε ένα ντιμπέιτ που να αντιπαραθέσουμε τις ιδέες μας. Να βγάλει ο καθένας το συγκεκριμένο του πρόγραμμα και όχι γενικά να πετάμε κουβέντες που να πυροδοτούν διχασμό».
Ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει ο κ. Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης επανέλαβε ότι «δυστυχώς με ευθύνες του πρώην προέδρου που στέλνει εξώδικα στο κόμμα, το οποίο θέλει να ηγηθεί και με ευθύνες ενός κομματιού σοβαρού από τους «87», οι οποίοι προώθησαν τον αποκλεισμό του, έχει μεταφερθεί η κουβέντα από την αναγκαιότητα διατύπωσης ενός προγράμματος συγκεκριμένου και ριζοσπαστικού που πρέπει να εκπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Πρόσθεσε ότι «αντί να πάμε την κουβέντα εκεί, κουβεντιάζουμε με ένα τοξικό και διχαστικό κλίμα, το οποίο είναι αποκρουστικό για την κοινωνία» και συμπλήρωσε «ότι υπάρχουν ευθύνες και στις δύο μεριές» και ότι ο ίδιος δεν υπηρετεί ούτε «το πολιτικό σχέδιο του κ. Κασσελάκη που θέλει ένα κόμμα του 5% που θα ασχολείται με ένα μέρος των δικαιωμάτων» ούτε «το πολιτικό σχέδιο μιας άλλης μεριάς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει πάλι ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ στήριγμα μιας «κεντροαριστεράς» (…).
Εγώ θέλω ένα ΣΥΡΙΖΑ που να ξαναγίνει ηγεμονική δύναμη στον χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βασικός κορμός και πυρήνας της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης που θα διεκδικήσει και θα παλέψει για την πτώση της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα εκπέμψει ένα πρόγραμμα που θα εφαρμόσει την επόμενη μέρα, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας».
Ο κ. Πολάκης νωρίτερα είχε συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος στο Άργος.
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, την Παρασκευή περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της Σπάρτης, ενώ στις 8 το βράδυ μίλησε σε καφέ της πόλης
Το Σάββατο το πρωί,  επισκέφθηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στην Τρίπολη ενώ είχε επαφή με τον κόσμο και τους καταστηματάρχες. Στη μία το μεσημέρι, μίλησε στο Μεγάλο Καφενείο της Κεντρικής Πλατείας της Τρίπολης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ