ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Λέμε όχι… στη διχαστική απόφαση Ορφανού να ακυρώσει την παρέλαση στο Τολό!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 μ.μ. | | |
Ναύπλιο Επόμενη Μέρα
Η παράταξη μας ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής Ορφανού να διχάσει την τοπική κοινωνία του Δήμου Ναυπλιέων ενόψει των μαθητικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου.

Μόλις 48 ώρες πριν από τους φετινούς εορτασμούς ο κ. Ορφανός με μια «σκοτεινή» απόφαση ακυρώνει την μαθητική παρέλαση στο Τολό και την μεταφέρει στην Ασίνη.

Φέρνοντας το συγκεκριμένο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο που παρεπιπτόντως δεν ήταν δια ζώσης και δεν υπήρχε ζωντανή αναμετάδοση νόμιζε ότι θα περάσει το θέμα στα ψιλά και χωρίς αντιδράσεις.

Δεν θα του κάνουμε το χατίρι!!!

Είναι σοβαρό ατόπημα το οποίο διχάζει την τοπική κοινωνία. Με αστείες δικαιολογίες και με δικονομίστικα επιχειρήματα προσπάθησε να μας πείσει για την απαράδεκτη αυτή απόφαση του, που εγείρει πολλά ερωτηματικά και προκαλεί αναστάτωση στους συμπολίτες μας.


Κύριε Ορφανέ καταλαβαίνετε το πρόβλημα που δημιουργείτε;;;

Δεν θα σας ακολουθήσουμε στην κατηφόρα που έχετε πάρει με τις διχαστικές και σκόπιμες αποφάσεις για τις φετινές μαθητικές παρελάσεις.

Ο επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος σας εξήγησε αναλυτικά το τι συμβαίνει αλλά εσείς προσκολλημένοι στη λαϊκή ρήση «Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω» φέρατε τα πάνω κάτω στους φετινούς εορτασμούς.

Ενώ πέρσι η ανάπλαση στο Τολό ήταν σε εξέλιξη κρίθηκε επιβεβλημένη η παρέλαση να γίνει στην Ασίνη.

Φέτος γιατί τη μεταφέρετε;;;

Θα μας απαντήσετε με πειστικά επιχειρήματα;;;

Στο Τολό επαγγελματίες του τουρισμού, επιχειρήσεις εστίασης, φορείς, σύλλογοι και κάτοικοι περίμεναν να παρελάσουν οι μικροί μαθητές δίνοντας μια άλλη διάσταση δεδομένου και της υψηλής επισκεψιμότητας του τριημέρου.

Εσείς από εκδικητικότητα, από μεροληψία, από εμμονή στους προηγούμενους με το έτσι θέλω οδηγείτε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, απλούς κατοίκους και επισκέπτες των δύο κοινοτήτων στις εκδηλώσεις της εθνικής εορτής σε ένα κλίμα έντασης και αντιπαλότητας τις ημέρες που όλα θα έπρεπε να διέπονται από τα στοιχεία της ενότητας και της ομοψυχίας!

Τα θέματα αυτά ρυθμίζονται με συζήτηση και διαβούλευση και όχι με αιφνιδιαστικές προ ημερησίας εισηγήσεις λίγες ώρες πριν την παρέλαση.

Τα συμπεράσματα ανήκουν πλέον στους συμπολίτες μας!!!

ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ