ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάσης Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:30:00 π.μ. |
Διεξήχθησαν με επιτυχία στο Κρανίδι , το πρωΐ της Κυριακής 20 Οκτώβρη , οι πρώτες εκλογές του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάσης Ερμιονίδας (ΠΕΡ.ΠΟ.Σ.Ε) και η εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής , όπως το καταστατικό ορίζει. 

Εφορευτική Επιτροπή ηταν οι κ.κ. Λαμπιρης , Παπαδοπουλου , Αυλωνιτου.


- Μετά τις τοποθετήσεις των υποψηφίων εγινε σύντομη συζήτηση για τα επόμενα βήματα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους-ες

- Με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας το 5μελες Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται απο τους Κεμενίδου, Κάγκας , Μαλτέζος , Λυμπερόπουλος , Κατσαΐτης , θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες και θα κατανείμει αρμοδιότητες.

Αποφασίσαμε στην γενική συνέλευση οι συνεδριάσεις του ΔΣ να ειναι παντα ανοικτές σε ολα τα μέλη του συλλόγου, αλλα και ολες οι γενικες συνελευσεις του συλλόγου να ειναι ανοικτές σε ολη την τοπικη κοινωνια , ανεξαρτητα με την ιδιοτητα η οχι του μέλους του συλλόγου.Παντα θα δημοσιοποιούμε τον τόπο και την ώρα ετσι που να γνωρίζουν ολοι -ες την διεξαγωγή και οποιος -α θελει να συμμετέχει με προβληματισμό και προτασεις.

-Για την 3μελη εξελεγκτική επιτροπή , εκλέχθηκαν οι Βασιλείου-Κάγκα , Λουκαΐδου , Κοτσοβού.

Ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε το επόμενο διάστημα ολοι και ολες μαζί , με σκεψη και πραξεις , να βάλουμε τα θεμέλια για εναν ενεργό και αποτελεσματικό , Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο στην Ερμιονίδα

ΠΕΡ.ΠΟ.Σ.Ε
Κρανιδι 21 Οκτωβριου 2024
Τηλ επικοινωνιας 6942771350
Γερασιμος Κατσαΐτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ