V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Παν.Ψυχογυιός: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ μετά την επόμενη Κυριακή θα βγει πιο ενωμένο και πιο δυνατό

Παν.Ψυχογυιός
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ πραγματοποίησε χθες μια εξαιρετική διαδικασία. Η προίκα των 300.000 μελών και φίλων θα δώσει την ώθηση στον επόμενο πρόεδρο να μεγαλώσει το Κίνημα μέχρι την τελική νίκη απέναντι στην ΝΔ. Είμαι της άποψης ότι κάποια στιγμή αυτή η διαδικασία του να ψηφίζει ο οποιοσδήποτε πρέπει με κάποιο τρόπο να αναθεωρηθεί , αλλά είναι κουβέντα για το μέλλον.

Όλοι οι υποψήφιοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και όλοι την επόμενη μέρα θα πρέπει να έχουν λόγο και διακριτό ρόλο. Την επόμενη Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο στοίχημα. Να συνεχίσουμε την υποδειγματική προεκλογική περίοδο και να καλέσουμε όλους και όλες να προσέλθουν και πάλι στις κάλπες, ανεξάρτητα αν η επιλογή που έκαναν μπήκε στο Β' γύρο .Και την επόμενη ημέρα του αποτελέσματος, όποιος και αν εκλεγεί, να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί, δίνοντας όλοι μαζί τον αγώνα.

Προσωπικά θα στηρίξω και πάλι τον Νίκο Ανδρουλάκη, όπως και στον πρώτο γύρο. Αξιολογώντας θετικά το έργο του και την έως τώρα πορεία του Κινήματος , αναγνωρίζοντας παραλείψεις αλλά και την διάθεση διόρθωσης λαθών που έγιναν , αλλά κυρίως προασπίζοντας τον αγώνα που έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια για να κρατηθεί όρθια η Παράταξη και πλέον να έχουμε το δικαίωμα όλοι και όλες να ονειρευόμαστε!

Επιστρέψαμε και τα καλύτερα είναι μπροστά μας...

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κινήματος Αλλαγής

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ