V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Μεγάλη νίκη του Παναργειακού στην Κρήτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναργειακός ,εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Super League 2 , όπου νίκησε στα Χανιά με 1-2 και πήρε τους πρώτους του 3 βαθμούς έπειτα από τρεις ήττες.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7’ με σουτ του Λεμονή όμως οι αντίδτραση των παικτών του Παναργειακού ήταν άμεση και έκαναν την ανατροπή στο σκορ.

Στο 16’ οι «Λύκοι» ισοφάρισαν με σκορερ τον Λύγκα, με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Στο 44’ η ομάδα του Άργους προηγήθηκε στο σκορ και πήγε με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια: To 1-2 έκανε ο Καρυπίδης. Έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Λύγκας, έκανε πρώτη κεφαλιά ο Σουντουρά και στη συνέχεια ο Καρυπίδης με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτια.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, τις πιο κλασικές τις είχε ο Παναργειακός. Βρήκε χώρους και με τους Τσιώλη, Καμπράν και στις καθυστερήσεις με τον Χατζηδημητρίου δημιούργησε τις προϋποθέσεις και για τρίτο γκολ.

Παράλληλα, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα κατάφερε με δυνατή άμυνα να μην επιτρέψει στους αντιπάλους της να πέτυχουν γκολ φεύγει από την Κρήτη με τους πρώτους 3 βαθμούς.

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Σαάντο, Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι, Καρυπίδης (78′ Κωστίκας), Σουντουρά (62’ Τσιράκης), Καμγκά, Ντιαλό (78′ Χατζηδημητρίου), Λύγκας (78′ Μιλτιάδης), Λαουκζέμις (51’ Καμπράν).


ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ