ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Αξέχαστη τριήμερη εκδρομή για τα μέλη του ΚΑΠΗ Ναυπλίου στην Παναγία Σουμελά και τη Βεργίνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | |
Εκδρομείς
Στο πλαίσιο του προγράμματος εκδρομών που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων, με ευθύνη του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρη Δικαίου, τα μέλη του ΚΑΠΗ Ναυπλίου απόλαυσαν μια αξέχαστη τριήμερη εκδρομή στην Παναγία Σουμελά, Βεργίνα την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024.

Η πρώτη στάση της εκδρομής ήταν στη Βέροια στη Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας στις πλαγιές του Βερμίου.
Μετά την πνευματική ανάταση, το γκρουπ απόλαυσε το μεσημεριανό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής, δοκιμάζοντας τοπικές γεύσεις και ενισχύοντας το κλίμα της παρέας. Η εκδρομή συνεχίστηκε την επόμενη μέρα με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην ειδυλλιακή περιοχή του Μετσόβου, όπου οι συμμετέχοντες θαύμασαν τα πετρόχτιστα σπίτια και το φυσικό πλούτο της περιοχής. Με ένα απογευματινό καφεδάκι, αποχαιρέτησαν την ημέρα και πήραν το δρόμο της επιστροφής γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις.
Ο Δήμος Ναυπλιέων στέκεται διαρκώς στο πλευρό των ηλικιωμένων, μέσα από ένα φάσμα κοινωνικών υπηρεσιών, προγραμμάτων και δράσεων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Τα μέλη του ΚΑΠΗ συνόδευσε και η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου κ. Ειρήνη Κόρακα, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή και επιτυχία της εκδρομής.
Αναφερόμενος στην επιτυχία της εκδρομής ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ναυπλιέων, Δημήτρης Δικαίος ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν για την ζωντάνια και τον παλμό που μετέδωσαν σε όλους, καθώς και εκείνα που συμμετείχαν στην επιτροπή οργάνωσης της εκδρομής ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά της κα. Κόρακα στο συντονισμό της εκδρομής.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ