ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Ναύπλιο για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:18:00 μ.μ. |
Κ.Ψ.Υ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στις 10 Οκτωβρίου 2024, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Υπηρεσίες ολοκληρωμένης κοινοτικής θεραπείας και κατ΄ Οίκον Νοσηλεία», την 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, στο Ναύπλιο.

Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10/10/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 πμ έως 13:30 μμ.
Για το 2024, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγείας, έχουν θέσει ως επίκεντρο, το χώρο εργασίας, με θέμα:

«Ήρθε η ώρα να δοθεί προτεραιότητα στην ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας».

Αυτό το θέμα υπογραμμίζει την κρίσιμη σημασία της ψυχικής υγείας σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, τονίζοντας την ανάγκη για ένα περιβάλλον που να προωθεί την ψυχική υγεία και την ευημερία των εργαζομένων. Με βάση το θέμα αυτό θα πραγματοποιηθούν μια ποικιλία παγκόσμιων εκδηλώσεων και ψηφιακών πρωτοβουλιών.
Το Κ.Ψ.Υ. η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου, η κατ΄Οίκον Νοσηλεία και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου θα συμβάλουν μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Σκοπός της είναι να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τα ζητήματα της ψυχικής υγείας, στην πρόληψη και την υποστήριξη, μέσω της παροχής πληροφοριών και της ανάδειξης των διαθέσιμων υπηρεσιών υποστήριξης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν : Παρεμβάσεις ειδικών όπου επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα ενημερώσουν το κοινό για διάφορα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία. Θα διανεμηθούν φυλλάδια και έντυπα με χρήσιμες πληροφορίες. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θέσει ερωτήσεις και να συζητήσει με τους ειδικούς.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το κρίσιμο εγχείρημα καθώς μπορούμε μαζί να αναδείξουμε τη σημασία της ψυχικής υγείας στο χώρο εργασίας, καλλιεργώντας περιβάλλοντα που υποστηρίζουν και ενισχύουν την ψυχική ευημερία όλων των εργαζομένων.

Ώρα έναρξης 10:30 πμ – Ώρα λήξης 13:30 μμ.

Πλατεία Τριών Ναυάρχων, Ναύπλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

27520 44414, Email psh.center@gnn.gov.gr ,

tomynafplio1@1545.syzefxis.gov.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ