ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Παν.Ψυχογυιός: Και τώρα η σειρά του Μητσοτάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:49:00 μ.μ. | | |
Παν.Ψυχογυιός
Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του και την δικαίωση των προσπαθειών του. 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ- Κίνημα Αλλαγής βγαίνει πιο δυνατό και πιο ενωμένο μέσα από μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους υποψηφίους για τον αγώνα τους και την στάση τους, που απέδειξαν ότι το Κίνημα διαθέτει ποιότητα στελεχών, πλουραλισμό και πολιτική ωριμότητα.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και όλα τα μέλη, τους φίλους και τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ και τους εθελοντές στην Αργολίδα για αυτήν την μεγάλη συμμετοχή και την κινητοποίηση που αναζωογόνησε το κόμμα μας και κατέδειξε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Η μεγάλη συμμετοχή στην Αργολίδα και στον Α’ και στον Β΄γύρο καταδεικνύει ότι με αγώνα ,σύνθεση και ενότητα τα επόμενα χρόνια θα καταφέρουμε να νικήσουμε την συντήρηση και στον νομό μας.

Ο πήχης έχει μπει πλέον πολύ ψηλά και όλοι-ες πρέπει να ανταποκριθούμε στον ιστορικό μας ρόλο. Ο ελληνικός λαός έχει μεγάλα προβλήματα και ακούει ξανά το ΠΑ.ΣΟ.Κ.Η Ν.Δ έχει αποτύχει παταγωδώς να κάνει τις ζωές των Ελλήνων καλύτερη και εμείς οφείλουμε με τις επόμενες κινήσεις μας να αυξήσουμε τα όρια της εκλογικής επιρροής της παράταξης. Ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Θα τα καταφέρουμε! Το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου.

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κίνημα Αλλαγής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ