V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Στα Χανιά για ένα "νέο ξεκίνημα" για τον Παναργειακό

Ποδοσφαιρική ομάδα
Ο Παναργειακός ξεκίνησε το ταξίδι του στην κατηγορία περνώντας από «Συμπληγάδες», αφού αντιμετώπισε τρεις από τους ισχυρότερους αντιπάλους του ομίλου του: την Κηφισιά, την Καλαμάτα και τον Πανιώνιο. 

Το αποτέλεσμα ήταν τρεις απανωτές ήττες, στις οποίες δεν κατόρθωσε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. 

Παρόλο που τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν ευνοϊκά, στο Άργος δεν επικρατεί απογοήτευση. Ο Παναργειακός, θεωρούμενος αουτσάιντερ, βλέπει το επόμενο παιχνίδι ως ένα νέο ξεκίνημα.

Το επόμενο ματς με τον αντίπαλο από τα Χανιά στην Κρήτη προσφέρει μια ευκαιρία για ανάκαμψη. Τα Χανιά, τα οποία πέρυσι τερμάτισαν στη 2η θέση, δεν διατηρούν την ίδια δυναμική και ποιότητα φέτος. Στην έδρα τους μπορεί να έχουν το προβάδισμα, ωστόσο οι παίκτες του προπονητή Βαζάκα σκοπεύουν να διεκδικήσουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, έχοντας αποκτήσει ήδη πολύτιμες εμπειρίες από τις πρόσφατες δύσκολες αναμετρήσεις.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο της επικείμενης αναμέτρησης είναι ο διαιτητής, νέα προσθήκη στους πίνακες της Super League 2, που κάνει το ντεμπούτο του στην κατηγορία σε αυτόν τον αγώνα μεταξύ Χανιών και Παναργειακού. Στη διαμόρφωση της ενδεκάδας, ο Βαζάκας θα πρέπει να προχωρήσει χωρίς τη βοήθεια των Παναγιώτου και Καρέλη, καθώς έχουν δεχθεί κόκκινη κάρτα στον προηγούμενο αγώνα με τον Πανιώνιο.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ