ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Με λιακάδα οι παρελάσεις - Πότε έρχονται βροχές - Πρόγνωση μέχρι και την Τετάρτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:32:00 π.μ. |
Παρέλαση
Παρέλαση με ήλιο θα κάνουμε τη Δευτέρα 28η Οκτωβρίου, ενώ γενικά το τριήμερο ο καιρός θα είναι αίθριος, με υψηλότερες θερμοκρασίες το μεσημέρι και ψύχρα νωρίς το πρωί και το βράδυ. Οι βοριάδες στο Αιγαίο έως 6 μπορόφ θα επιμείνουν μέσα στο Σαββατοκύριακό και τη Δευτέρα θα εξασθενήσουν.

Για προχωρημένη άνοιξη έκανε λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, καθώς επιμένει αυτός ο εκτεταμένος αντικυκλώνας, ο οποίος καλύπτει μεγάλο τμήμα της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να επιμείνουν οι ήπιες καιρικές συνθήκες, αλλά και οι βοριάδες μέσα στο Αιγαίο κοντά στα 6 μποφόρ. Τουλάχιστον μέχρι και τις αρχές της άλλης εβδομάδας δεν αναμένουμε βροχές, με την ανομβρία να συνεχίζεται, προσθέτει ο μετεωρολόγος του OPEN.

Ωστόσο μετά τις 7 με 10 Νοεμβρίου η ατμοσφαιρική κυκλοφορία αλλάζει, όπου θα σπάσει ο αντικυκλώνας και θα κινηθεί προς τα βόρεια – βορειοδυτικά τμήματα της Ευρώπης για να ανοίξει ο δρόμος και να μας έρθουν κακοκαιρίες από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη που θα δώσουν περισσότερες βροχές, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Μαρουσάκης.

Ο καιρός και τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας θα κυλήσει με παρόμοια χαρακτηριστικά, ήπιος φθινοπωρινός, με ψύχρα νωρίς το πρωί και το βράδυ στα ηπειρωτικά, το μεσημέρι με θερμοκρασία στους 22 με 25 βαθμούς. Οι βοριάδες στο Αιγαίο σήμερα τοπικά θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ, την Κυριακή μέχρι 6 μποφόρ, για να εξασθενήσουν λίγο ακόμη τη Δευτέρα.

Από την επόμενη Τετάρτη και για ημέρες όμως θα ενισχυθούν και πάλι στα 7 μποφόρ οι άνεμοι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Βροχές δεν προβλέπονται για τις επόμενες τουλάχιστον 7 ημέρες. Πιθανόν να ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα. Ο ουρανός θα έχει κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κάποιες αραιές, ψηλές νεφώσεις, ένα λευκό πέπλο που επιτρέπει την ηλιοφάνεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-10-2024
Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις τοπικά πιο πυκνές στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και πρόσκαιρα στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τις Κυκλάδες τους 22 με 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 και τοπικά στα νότια ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-10-2024 (ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)
Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-10-2024
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις.
Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και από το απόγευμα έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30-10-2024
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5, στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της στα ανατολικά και τα βόρεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ