ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Πένυ Κουραβέλου: Αφήνω κατά μέρος μικρότητες, πικρίες και κακίες - Προχωρώ στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:20:00 μ.μ. | |
Πένυ Κουραβέλου
Τιμώντας τον ίδιο τον θεσμό του “Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης” αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο, που με υπερψήφισε με την αυξημένη πλειοψηφία των 23 μελών του εκ των συνολικά 35, διαβεβαιώνω όλους ότι θα είμαι στη θέση αυτή για όλους ανεξαιρέτως και με απόλυτη δέσμευση θα ανταποκριθώ στις ανάγκες και τις ανησυχίες τους, με σεβασμό και ακεραιότητα.

Παρ’ όλο που δεν επιθυμώ να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, νιώθω την ανάγκη για πρώτη και τελευταία φορά να αναφερθώ σε σχόλια δυσμενή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου στα κοινωνικά δίκτυα, σχόλια που στοχεύουν “επιμελώς” να πλήξουν τόσο τον ίδιο τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης όσο και εμένα προσωπικά.

Ο πρώην Δήμαρχος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 15 Δήμοι στην Ελλάδα έχουν ήδη προχωρήσει στην προκήρυξη της θέσης αυτής. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών δεν πρωτοτύπησε στο θέμα αυτό αλλά ακολούθησε το νόμο και τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τέλος, σχετικά με το αν πληρώ τις προϋποθέσεις καταλληλόλητας για τη θέση αυτή έχω να επισημάνω τα εξής:

Δεν φανταζόμουν ποτέ, ότι θα με αμφισβητούσε ένας συνάδελφος εκπαιδευτικός - γυμναστής, που ενώ θεωρεί τον εαυτό του ικανό να είναι ο επί 13 χρόνια δήμαρχος του Δήμου δεν αναγνωρίζει σε εμένα μια συνάδελφο του εκπαιδευτικό- Βιολόγο, απόφοιτη Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εκπαίδευση στη Γαλλία και συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με 25ετή διδακτική και οργανωτική εμπειρία στην ιδιωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τη δυνατότητα να υπηρετήσω τη θέση του “Συμπαραστάτη του Δημότη.

Αφήνω κατά μέρος μικρότητες, πικρίες και κακίες και από την επόμενη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 προχωρώ με πλήρη αφοσίωση στην οργάνωση και εκπλήρωση των καθηκόντων μου ως Συμπαραστάτρια του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Πένυ Κουραβέλου
Συμπαραστάτρια του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ