ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Μπάσκετ: Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας στο Επιμελητήριο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. | |
Επιμελητήριο Αργολίδας
Με μεγάλη συμμετοχή διαιτητών, κριτών, προπονητών και παραγόντων και με την παρουσία του Εθνικού Καθηγητή Διαιτησίας FIBA, υπεύθυνου εκπαίδευσης της ΟΔΚΕ κ. Γιώργου Τανατζή που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 21-10-2024 στο Επιμελητήριο Αργολίδας, στο κέντρο του Άργους, το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας που διοργάνωσε ο τοπικός σύνδεσμος διαιτητών ΣΕΔΚ Ανατολικής Πελοποννήσου σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΚ.

Ο Γ. Τανατζής κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον καθώς αναφέρθηκε στις αλλαγές των κανονισμών που υπάρχουν από τη φετινή χρονιά ενώ έδωσε βάση στη σωστή συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου από όλους τους εμπλεκόμενους στο άθλημα.

Ύστερα από τον κ. Τανατζή, ακολούθησε ομιλία του κ.Νίκου Γαλάνη,διαιτητή και κομισάριου της ΕΟΚ, που αφορούσε την προσέγγιση των παιδιών στον χώρο του μπάσκετ. Μέσα από την επαγγελματική εμπειρία του ως δάσκαλος, ο κ. Γαλάνης αναφέρθηκε στους τρόπους συμπεριφοράς και τις τεχνικές ψυχοσυναισθηματικής αντιμετώπισης των μικρών ηλικιών από προπονητές, διαιτητές και παράγοντες.

Το “παρών” ανάμεσα σε άλλους έδωσαν ο ειδικός γραμματέας της ΟΔΚΕ κ.Αποστόλης Σταματόπουλος, ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου διαιτητών κ. Δημήτρης Μπαβέλας, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ κ. Γρηγόρης Χρόνης καθώς και πλήθος ανθρώπων του μπάσκετ της Αργολίδας και Κορινθίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ