V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Συγχαρητήρια ανακοίνωση: Αριστείο για την μαθήτρια του LEXIS Φιλίππα Χρ. Λιάτα

Βράβευση
Την 16η Οκτωβρίου 2024 στο AUDITORIUM του IFG η μαθήτρια του ΚΞΓ LEXIS ΦΙΛΙΠΠΑ ΧΡ. ΛΙΑΤΑ τιμήθηκε με Αριστείο καθώς ξεχώρισε για τις επιδόσεις της στις εξετάσεις Γαλλικής Γλώσσας στο επίπεδο DELF B2 (Μάιος 2023) επιτυχγανοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε πανελλαδικό επίπεδο.

Την επίδοση του Αριστείου έκανε ο Δρ. Νικόλαος Χριστοδούλου, Διευθυντής του Τμήματος Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και Πρόεδρος της AMOPA HELLAS, του Ελληνικού Παραρτήματος του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος-Υπηρεσία συνεργασίας και πολιτιστικής δράσης της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα- έχει ως πρωταρχική αποστολή την προώθηση της γλώσσας, των ανώτερων σπουδών και των γαλλικών πιστοποιήσεων

Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ LEXIS ως συνεργαζόμενο σχολείο του δικτύου διασφαλίζει την ποιότητα της διδασκαλίας της γλώσσας και της προετοιμασίας για αυτές τις εξετάσεις.οι οποίες αναγνωρίζονται διεθνώς.

Ως καθηγήτρια της ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΧΡ.ΛΙΑΤΑ θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική της επίδοση στις εξετάσεις Γαλλικής γλώσσας επιπέδου DELF B2

Η αριστεία της είναι αποτέλεσμα της ώριμης και υπεύθυνηςπροσέγγισης απέναντι στη μάθηση με ήθος, επιμονή και διάθεση για γνώση,καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησής της στο Ξενογλωσσο Κέντρο μας.
Η πορεία της είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για κάθε μαθητή και δείχνει ότι με προσήλωση και επιμονή, ο καθένας μπορεί να φθάσει στο υψηλότερα επίπεδο των δυνατοτήτων του.

Είμαι εξαιρετικά περήφανη που είχα την ευκαιρία να συμβάλω στην εκπαιδευτική της πορεία και είμαι βέβαιη ότι η επιτυχία της αυτή αποτελεί μόνο την αρχή μιας λαμπρής πορείας .

Φανή Γ. Μαντά
Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών
Υπεύθυνη Σπουδών ΚΞΓ LEXIS
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ