V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Τριπλή “χρυσή” διάκριση για τα Natura Pharmacies by Ευαγγελία Χολέβα στα Best in Pharmacy Awards 2024

Best in Pharmacy Awards 2024
Η πραγματική φροντίδα παίρνει πάντα… το χρυσό! Με τρεις σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκαν τα Natura Pharmacies της φαρμακοποιού Ευαγγελία Χολέβα στα φετινά Best in Pharmacy Awards 2024, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία χρονιά την αφοσίωσή τους στην καινοτομία, την ποιότητα και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση.
Τα βραβεία αυτά αποτελούν επιστέγασμα της πρωταγωνιστικής παρουσίας των φαρμακείων Natura στον κλάδο, αποδεικνύοντας ότι κάνουν αδιάκοπα πράξη το μότο του φαρμακείου: “είμαστε εδώ για εσάς”.
Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου, τα φαρμακεία Natura διακρίθηκαν σε τρεις κατηγορίες, αποσπώντας τα βραβεία:

• Best Business Strategy: Για τη στρατηγική που ενσωματώνει φυσική φροντίδα και καινοτομία, προσφέροντας κάτι περισσότερο από ένα απλό φαρμακείο.
• Best Customer Service: Για τη ζεστή και αφοσιωμένη εξυπηρέτηση που δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

• Best Customer Experience: Για τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες, από τη στιγμή που εισέρχονται στο φαρμακείο μέχρι την ολοκλήρωση της εξυπηρέτησής τους.
Τα φαρμακεία Natura έχουν δημιουργήσει δύο εντυπωσιακά φυσικά καταστήματα στο Τολό Αργολίδας, επί των οδών Σέκερη 37 και Σέκερη 32, όπου η φροντίδα και η επαφή με τον πελάτη παίζουν τον πρώτο ρόλο.
Καθημερινά αναδεικνύουν την τριπλή τους δέσμευση: στρατηγική, εξυπηρέτηση και εμπειρία, που αποτελεί τον «χρυσό» κανόνα του φαρμακείου για την υγεία και την ευεξία.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ