ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Ευχαριστίες του Συλλόγου Γονέων του Δ.Σ. Αγίου Αδριανού προς την επιχείρηση SOFOS για τη χορηγία χρωμάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | |
Εθελοντές
Με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε βάψιμο του προαυλίου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού. 

Θεωρούμε υποχρέωση μας να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας δημοσίως,στην επιχείρηση SOFOS Γενικό Εμπόριο ,η οποία στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προέβη σε γενναιόδωρη χορηγία ειδικών χρωμάτων υψηλής ποιότητας, που συνέβαλαν στην αναβάθμιση του εξωτερικού χώρου.
Τα χρώματα εφαρμόστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χάρη στην πολύτιμη αρωγή της Διεύθυνσης του σχολείου,του Διδακτικού προσωπικού,εθελοντών γονέων και μαθητών, ώστε να πετύχουμε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.
Δημιουργήθηκε ένας όμορφος προαύλιος χώρος, με ζωηρά σχέδια και χρώματα,που προσελκύει θετικά τα παιδιά στην εκπαιδευτική διαδικασία. 
 Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες καθώς αναδεικνύουν την έννοια της προσφοράς,της συνεργατικότητας,του εθελοντισμού,της ενσυναίσθησης , ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές μας, χαράς και ενθουσιασμού. 
 Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιέπαινης και αξιομίμητης πράξης σας. Με εκτίμηση, Δ.Σ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ