ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ο Γιάννης Σιαχάμης από την Αργολίδα συγκίνησε το "The Voice" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:15:00 π.μ. | |
The Voice
Το Σάββατο το βράδυ, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του The Voice στο ΣΚΑΪ κατέκτησε τις εντυπώσεις με συγκινητικές ερμηνείες. Ξεχώρισε ιδιαίτερα ο διαγωνιζόμενος Γιάννης Σιαχάμης από την Αργολίδα, ο οποίος συγκίνησε κριτές και κοινό αφιερώνοντας την ερμηνεία του στη μνήμη της μητέρας του, που έχασε σε μικρή ηλικία. 

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, ο Γιάννης δήλωσε ότι η απώλεια της μητέρας του του έμαθε να κυνηγά τα όνειρά του.

Προερχόμενος από το Άργος και ζώντας στο Ναύπλιο, ο Γιάννης ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική τα τελευταία δυόμιση χρόνια, ενώ εργάζεται ως βαφέας αυτοκινήτων από τα 12 του. Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στο Άργος. Ο Γιάννης εξομολογήθηκε ότι η μουσική είναι για εκείνον μια διέξοδος και τρόπος έκφρασης: «Τραγουδούσα πάντα, είτε ήμουν χαρούμενος είτε στεναχωρημένος, και αυτό μου έδινε δύναμη», ανέφερε στο κοινό του The Voice.

Με την ερμηνεία του, κατόρθωσε να τραβήξει την προσοχή της Έλενας Παπαρίζου, που γύρισε την καρέκλα της και τον ενέταξε στην ομάδα της, δίνοντάς του το εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ