Η ζήτηση είναι ικανοποιητική και οι τιµές άρχισαν από τα 50 λεπτά το κιλό καθαρά και φτάνουν ως τα 65 λεπτά το κιλό ανά περιοχή για τον άριστο καρπό.
Στην Αργολίδα, υπάρχει µια αναµενόµενη µείωση 15-20% της σοδειάς από έτος σε έτος λόγω νερού, όµως το τελικό προϊόν που µαζεύεται έχει πολύ καλό χρωµατισµό, άρωµα και γεύση, δικαιολογώντας τις σηµερινές τιµές, όπως εξηγεί στην Agrenda o έµπειρος παραγωγός Θωµάς Φάκλαρης.
Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το φύλλο 992 της Agrenda
Αξίζει να σηµειωθεί η µεγάλη διαφορά στο εργατικό κόστος. Άλλες χρονιές η διαφορά καθαρής και µεικτής τιµής ήταν 5-10 λεπτά το κιλό, ενώ φέτος πάµε σχεδόν στα 15 λεπτά το κιλό λόγω υψηλών µεροκάµατων.
Στην Αργολίδα, υπάρχει µια αναµενόµενη µείωση 15-20% της σοδειάς από έτος σε έτος λόγω νερού, όµως το τελικό προϊόν που µαζεύεται έχει πολύ καλό χρωµατισµό, άρωµα και γεύση, δικαιολογώντας τις σηµερινές τιµές, όπως εξηγεί στην Agrenda o έµπειρος παραγωγός Θωµάς Φάκλαρης.
Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το φύλλο 992 της Agrenda
Αξίζει να σηµειωθεί η µεγάλη διαφορά στο εργατικό κόστος. Άλλες χρονιές η διαφορά καθαρής και µεικτής τιµής ήταν 5-10 λεπτά το κιλό, ενώ φέτος πάµε σχεδόν στα 15 λεπτά το κιλό λόγω υψηλών µεροκάµατων.